teybim mp3 cd lerini zor okuyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende once masaustunde denedim acaba cd-writer mi bozuldu diye dusundum laptopta denedim sonra yine olmayinca masaustune yeni cd-writer aldim ama hala ayni :( bakalim simdi yeni bi maxell cd yapcam yrn denicem insallah duzgun olur :)

evet daha once duymustum teflon cd ama hic gormedim nerden bulabilirim?

Eski maltepe pazarının arka sokağında iki tane yan yana dükkan var. Özellikle sağdakinde her çeşit boş cd/dvd uygun fiyatlarla mevcut. (Not: bu dükkanlarla hiç bir ilişkim yoktur, sadece kendim de oradan alışveriş yapıyorum fiyatları uygun olduğu için)

tesekkur ederim ilk firsatta gidip bakicam :)

bendede seninkinden var cdnavi70 ..cd yi ilk koydugumda okuyana kadar dogal olarak birkac saniye geciyor ama normal oldugunu düsünüyorum.

Kesinlikle teflon CD denemeni tavsiye ediyorum...bizim arabada Sony marka cd çalar vardı onun okuduğu normal cd yi arkadaşın premier marka cd çaları okumuyordu fakat premiere teflon cd den çizik dolu bile olsa taktığımızda süper okudu...zaten sony nin kalitesine diyecek yok o hepsini okuyor ama premierde böyle bi sorun oldu...Teflon dene istersen 1 tane..ayrıca 50li 100lü almak yerine 1'er tane alıp dene ki elin CD dolmasın :)

bendede seninkinden var cdnavi70 ..cd yi ilk koydugumda okuyana kadar dogal olarak birkac saniye geciyor ama normal oldugunu düsünüyorum.
emrah abi mp3 cd si okurken biraz beklettigini biliyorum ama benimkinde beklerken garip garip sesler cikariyo o yuzden bi sorun var gibi geliyo :)

Kesinlikle teflon CD denemeni tavsiye ediyorum...bizim arabada Sony marka cd çalar vardı onun okuduğu normal cd yi arkadaşın premier marka cd çaları okumuyordu fakat premiere teflon cd den çizik dolu bile olsa taktığımızda süper okudu...zaten sony nin kalitesine diyecek yok o hepsini okuyor ama premierde böyle bi sorun oldu...Teflon dene istersen 1 tane..ayrıca 50li 100lü almak yerine 1'er tane alıp dene ki elin CD dolmasın :)
teflon cd mutlaka alip denicem. simdi maxell cd-rw aldim onu kullaniyorum onceden kullandigim benq cd-r dan daha iyi ama yine biraz sorun var gibi. teflon cd lerin cd-rw var mi?

O konuda bi bilgim yok ama normalini alın kullanın eğer CD çalarınız çalıştırırsa gerçekten çok memnun kalacaksınız uzun ömürlü sıkıntısız bi şekilde çizik derdi olmadan dinliyorsunuz...

emrah abi mp3 cd si okurken biraz beklettigini biliyorum ama benimkinde beklerken garip garip sesler cikariyo o yuzden bi sorun var gibi geliyo :)
vallahi bende acayip pinpirikli biriyim o benimde dikkatimi cekti ama bizde signumda var biz aile olarak opel takiliyoruz hepsi hemen gemen ayni cok büyütülecek bir sey degil normal caliyorsa... cd yi okuyor o yüzden birkac saniye sonra normala biniyor zaten..

gec okuyo ama okumaya baslayinca sorun olmuyo. fakat en ufak cizikte hemen sarkiyi atliyo. sende de oyle mi emrah abi?

Geri