teyp kitlendi.. lütfen yardım

jonathan749

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün kutup başı gevşemesinden dolayı arabamda kısa süreli bir elektirik kesilmesi oldu.. sıktıktan sonra radyo çalışmadı klavuzuna baktım ve şifre girmem gerekiyormuş.. ben 2. el aldığımdan dolayıda şifreyibilmiyorum.. ekranda 'safe' yazıyor sürekli.. nasıl açtırabilirim lütfen yardım arkadaşlar..

servisten öğreniceksin 12€(euro,avro)

gokalp' Alıntı:
servisten öğreniceksin 12€(euro,avro)
bulunduğum şehirde servis yok telefonla yapabilirimmiyim bunu.. bu gün bi yere gittim 80 ytl istedi kabul ettim bu defa yapamadı.

bende de aynı problem var arkadaşım
teyp kodunu bilmiyorum servis bendende 20 €uro istedi

telefonla halledilmiyor parayı canlı istiyorlar

valla usta arkadaşlar bize ne yapacağımız konusunda yardımcı olursa bende çok sevinirim 20 €uro az para değil ya

teyp okadar etmez ya 20€ çok para geçekten

Aracın hangi yetkili servisten alındığını biliyosan oraya bi fax çekerek(ruhsat,ehliyet falan) kodları isteyebiliyosun ...

haha paramı istiyorlar yani..yok birde 80 milyon falan daha neler ya:D

ozel servise acıp sordum onlar bile soyledi bana telefonla yapmayın yahu..bak olmadı arkadas yukarıda bir link vermis umarım calısır ..

20 avro ha ..hic gulecegim yoktu yav ..insanları kazıklamak bu kadar kolaymı ya ozellikle muhtac oldugunu bile bile vay bee

yardim

jonathan749' Alıntı:
arkadaşlar dün kutup başı gevşemesinden dolayı arabamda kısa süreli bir elektirik kesilmesi oldu.. sıktıktan sonra radyo çalışmadı klavuzuna baktım ve şifre girmem gerekiyormuş.. ben 2. el aldığımdan dolayıda şifreyibilmiyorum.. ekranda 'safe'
yazıyor sürekli.. nasıl açtırabilirim lütfen yardım arkadaşlar..

Servise gidip senin teybin seri numrasini alip fabrikaya bildiriliyor ve fabrikasindan sana o teybin sifresi geliyor. daha sonra servisinde acarlar koLay geLsin.(KuLLanma Klavuzu fiLan varsa İlk sayfasinda Yada son sayfaLarina Dogru Barkotun Üstünde Yazmasi Gerekiyor....!)

Geri