teyp konusunda yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokibey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek isterim.
Amacım reklam yapmak değil.
2000 model opel astra g hb aracım var.
orjinal teyibinden memnun değilim. Ve cd kullanmak istemiyorum. Bu nedenle http://www.hepsiburada.com/Liste/na...aspx?productId=otdeltdc4050r&categoryId=26080 ilanındaki teybi almayı düşünüyorum. Ancak bir kaç sorum olacak;
1- Direk orjinal teyibini söküp hiç tesisatla uğraşmadan bunu yerleştirebilirmiyim ?
2- Orjinal kolonlar mevcut direk onlara taksam kaldırırmı ?
3- ilerleyen zamanlarda anfi alsam bu teybe ekleyebilirmiyim?
4- Fiyatıda düşünerek işlevsellikleri iyimi ?

Acil cevap bekliyorum. cevaplara göre bugün alacağıma veya almayacağıma karar vereceğim.

Şimdiden Teşekkürler.

1- Direk yerleştirirsin, orjinal teyp soketli, eğer aldığın teypte de soket varsa direk soketi takıp kullanırsın, alacağın teybin soketi yoksa bir tesisatçıya gidip monte ettirmen lazım.
2- Kaldırır, sorun olmaz o konuda.
3- Teybin özelliklerinde 2 kanal preamp yani ön ampli çıkışı olduğu yazıyor, rca çıkışından bahsetmemiş o yüzden emin değilim ama, büyük ihtimalle bağlarsın.
4- Ürün fiyatına göre güzel eğer ileride kapsamlı bir tesisat kuracak olursan yetmeyebilir, bende de buna benzer bir ürün var pioneer vb markalar kadar olmasa da hoş bir cihaz.

Son düzenleme:
ilgin için çok tşk ederim. bugün mm de ürünü birebir görme imkanımda oldu. ama inanki cevabını gördüm ama müsait değildim. dedimki eve gidip o cevabı okumadan bu ürünü almayacağım dedim. senin cevabını şimdi okudum ve ürün almaya karar verdim. hatta mm saat 22 ye kadar açık banada 15 dk uzakta şuan almaya gidiyorum.:)

:D yardımcı olabildiğime sevindim, aldınız mı ürünü?

Peki. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Son düzenleme:
Peki. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

tşk ederim daha güzelleri sizlerin olsun

soket kısmını komple çıkarıp sökmeniz gerekecek yani cuk diye yerine oturttuğuuzda çalışmaz bu teyp...kablolar sökülecek falan filan eğer bilgiziniz yoksa elektronikçi birine taktırmanızı tavsiye ederim

soket oturur ama anten kısa kaldığından uzatma jakını bulamadım. adını bilen varmı ?

Geri