||| ~~:: The meaning of life ::~~ |||

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MstfC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MstfC

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ÖN PANJURU SİYAHA BOYATIP, ARKA STOPLARA KIRMIZI FOLYO ÇEKTİRDİM. NASIL OLMUŞ? :)
----------------------------------------------------------------------------

1002.jpg
999.jpg
997.jpg
996.jpg
993.jpg
991.jpg
988.jpg
987.jpg

bence kırmızı sadece siyaha yakışmış...arabam kırmızı yerine siyah olmasaq aynısını yapardım çok tatlı olmuş...birde o siyaha boyadığın panjurun opel ambleminin olduğu kalının altında son yere kırmızı ince bir çizgi çok tatlı olur böyle çok siyah olmuş...güle güle kullan yazıda hoş durmuş fazla siyah arabayı boğar...

güzel olmmuş kazasız belıasz sislerede xenon takılabilr :D

Çok teşekkür ediyorum. Sis lambalarını hiç açmıyorum. çünkü zaten adana polisine mimlendim camlar dark black film ve plakalar mühürsüz app plaka sisleride açtığım aman çok dikkat çekiyor polisler direk atlıyo. o yuzden si lambalarını kullanmadığım için xeonon düşünmedim...

tek yapacağım şey 3,5 cm'lik spor helezon olacak ama jant düşünmüyorum kardeş...

guzel olmus egzos lazım sanki :)

Hergün canlı olarak görüyorum ve burdada söylüyeyim çok hoş olmuş fakat camların citten aşırı koyu ya :S Seni görebilmek için 40 takla atıyorum arabanın içinda ama malesef :)

maşallah güzel olmuş 17 inç jant ve yay çok daha tatlı gösterir diye düşünüyorum...

kazasız belasız sürmeler

hahah Bu arabayı tanıyan varmı'dır :D :D Benden Kaçmaazz :) Diyorum her gün yan yanayız diyee ya :rolleyes:

gbrzlnn1264gu9.jpg

Geri