aynen logosuz ön panjur spoyler vectra yı kendine getirir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum vectra ile adriana lima kıyaslamak biraz garip Vectra olabildiğince sade iken daha güzeldir, makyajlandıkça ucuz hatuna dönüyor vectra Hani illa ki makyajlayacam diyorsan gözüne sürme, saçı taradınmı(yani özünden bozmadan ekleme yapmak) çok daha iyi olur. Karpuz diye bilinen o jantları BMW üzerinde tanıtmasalardı o jantları kimse takmazdı kalıbımı basarım
yap hocam herkesin kendi zevki düşüncesi zaten sonucta araç sizin mesela bana görede cam rüzgarlıkları kötü duruyor nedense herkes takıyor..
ellerinize emeğinize sağlık. tabiki zevkler tartışılmaz. opelin en çok sevdiğim modelidir vectra b. ama bence vectra b ye en güzel modifiye gt modifiyesidir.
Öyledir fakat GT modifiyesi artık o kadar çok alışagelmiş oldu ki bir opel vectrayı diğeriniden ayrıt edicek özellik yok bende bu nedenle böyle farklı bir modifiye düşündüm...
Herkesin kendi arabasını sevmesi önemli tabiki. Sizin hoşunuza gidiyorsa yeterli zaten. Allah kaza bela vermesin vectra b herzaöan gözümde 10 numara zaten
Sent from my iPhone using Tapatalk