Tigra TT opelin kupon araçlarından biri bence

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ben bu aracı çok seviyorum bence çok tatlı bir roadstar özellikle motorunun 1.4 olması tavanın cc yani convertıble cabrio olması tasarımı her şeyiyle çok güzel bir araç bence.. o eski kasadaki kadınsı yumurta gibi hatlar bu kasada yok çok erkeksi sert hatları var.. roadstar segmentinde genelde araçların en az 2.0 dan başladığını düşünürsek bu aracın 1.4 olmasıda başlı başına avantaj ve ekonomi ama piyasada pek tutunamadı ismini duyuramadı opel pek beceremedi bence becerse piyasada bir audi tt kadar satardı.. sanırım bir enjoy birde sport modeli var hangisi daha iyi bilmiyorum..

araçdan bahsettik fotolarınıda koymadan etmeyelim..

Opel_Tigra_TT-07-1024.jpg

Opel-Tigra-TwinTop_2665.JPG

opelTigraTT.jpg

Opel_Tigra_TT-03-1024.jpg

opel_tigra_tt2.jpg

Tigra-TT_76274.jpg

Bunlarda oynanmış ttler

Opel-Tigra-55994.jpg

Opel-Tigra-57178.jpg

opel-tigra-tt-angel-lopez-tercero-4.jpg

Opel-Tigra-33676.jpg

Opel-Tigra-41112.jpg

Opel-Tigra-18005.jpg

Opel-Tigra-95214.jpg

Opel-Tigra-69563.jpg

1-2 ay önce sahibindende karşılaşmıştım çok hoşuma gitti hatta imzama koymuştum:)

pejo sandım :)

astra tt lerde iyi:)

astra-tt-bumper-spoiler-rse.gif

astra-tt-front-bumper-spj.gif

astra twintop da güzel ama roadstar çok nadir bir segment ve her markanın araç üretmediği bir segment astra nin twintopları biliniyor zaten sadece tercih edilmiyor pek.. ama tigra tt yi bilen pek yok. :)

tigranın eski 96-99 kasasının üzerine bu kasayı tanımam. bence eski kasa daha dinamik ve hoş duruyor.

şu tigranın adını çıkaranlar utansın. bende hastasıydım bir zamanlar..

eskisini sevmezdim derdim hep bu nasıl araba yumurta gibi bu kasada bence tasarımı toplamışlar ve bu kasa bence kesinlikle iyi bir reklamizasyonla heleki bu üstündeki 1.4 motorlar çok güzel satardı.. ben bile 2 yıl sonra öğrendim bu kasanın üstü açığı olduğunu..

yani türkiye opel öyle kısıtlamışki kendini iki üç modelde diğer bütün modellerine üvey evlat muamelesi yapıyor haliyle gene kendine yapıyor ne yapıyorsa belli araçlar dışında oda fiks corsa astra sattığı bir araç yok türkiyede..

Geri