Allah kazadan beladan saklasın inşallah bana da böyle temiz bir araç nasip etsin
HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim bunun parçalarına pahalı filan diyorlar sonra sıkıntı çıkmasın
çok pahalı parçaları var evet. mesela Allah boğaz kelebeği arızasından korusun
hem pahalı hem bulmak zor. çıkma parçacıların bu konuda büyük yararı oluyor. istanbulda sadece alfa çıkma parça üzerine iş yapan büyük bir iki parçacı var. şimdiden telefon numaralarını bulmak lazım
ben mesela yağ dolum kapağını kaybedip bulamamıştım,bir yerde vardı ve 70 tl gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam,çıkmacıdan 20 tl ye almıştım.
kronik sayılabilecek varyatör sorunu da olabiliyor bazen.600 tl gibi bi fiyatı var. o da tamir kiti ile 50 tl gibi bi fiyata halledilebiliyor,işçilik hariç.
ama alfalar farklı konfor ve sürüş keyfi bunları unutturuyor insana
Merhabalar arkadaşlar,
Opel Tigra aracımı satıp biraz daha üst bir modele geçeyim derken kendimi Alfa Romeo 156 2.0 Twin Spark'ta buluverdim. 10 yıl boyunca bir Alfa Romeo bayi sahibi tarafından kullanılmış ve hep garajda saklanmış kazasız ve uygun fiyatlı bir araç bulunca almadan duramadım
Şimdilik tek bir fotosu var, yıkattıktan sonra devamı da gelecek inşallah.
Araç 2000 motor, 155 beygir ve 180 Nm torka sahip. Gidişi oldukça konforlu ve hızı hissettirmediği için 120 ile giderken 80'le gidiyor sanabiliyorum henüz. İçeri 4000 devirden önce motor sesi de almadığı için hala vites atmakta sorun yaşıyorum.
Frenleri de Opel gibi uzun mesafeli değil kısa olduğu için yanlışlıkla zamk gibi yola yapıştığım oldu