tıkırtı sesi beni deli etti... ön konsolu nasıl sökerim...

o ses benide deli ediyor. bi boş zamanım olsa bende sökücem gösterge panelini ama güvenemiyorum kendime.

O ses bende de var sanki boşta bir rondale gevsemişte araba calışınca zırlamaya başlıyor ben cesaret edemedim sesi cekmeye devam ediyom

benımde torpidonun bölmesi tıkırdıyor bası biraz fazla açıyorum duymuyorum onuda:)

ya arkadaslar önce teybi sonra ön konsolu söktüm yok bilgisayarının ekranı falan iyice kontrol ettim bi ses kaynağı bulamadım. sonra tekrar taktım yine tıkırtı başladı bu neden olabilir bi fikri olan varmı teybin üzerinden konsola hafif bastırınca ses kesiliyor. sanki plastik kutunun içerisinde bi vida yada başka bir plastik parçayı sallar gibi. ne olabilir bi fikri olan varmı...

silikon spreyler var ses kesen onlardan alıp denesene benim astradan da geliyordu tıkırtı ben makina yağı sürerek geçiriyordum... :)

forumdaki başlıklardan gördüğüm kadarıyla bu ön göğüsten gelen tıkırtı mevzuları oldukça arttı son günlerde.

bu sitede birçok bilgi var ama bir tek şu astra g orta konsolun sökümünün resimli anlatımı yok.:mad: birisi Allah rızası için koysa

Geri