tiryaki seti montajı hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gogoank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: tiryaki seti montajı hakkında

ben araba konusunda o kadar duygusal değilim. araba kokacak diye rahatımdan feragat etmem. tabi içmeyenlerin iradesini gerçekten tebrik ediyorum. saygı duyuyorum.

gogoank link' Alıntı:
ben araba konusunda o kadar duygusal değilim. araba kokacak diye rahatımdan feragat etmem. tabi içmeyenlerin iradesini gerçekten tebrik ediyorum. saygı duyuyorum.

Sigara kullandığınız için bizim yaptığımızı araca karşı duygusallık olarak algılamış olmanız normal ama inanın bana bu durum sırf duygusallıktan değil, sigarayı sevmemekten. Öyle ki biz aile olarak sadece arabada değil evimizde de sigara içmiyoruz / içirmiyoruz.

Zaten anlayışlı birisi, başkasının evinde ya da arabasında sigara kullanmıyor, kullanmak istemiyor (Zaruri bir durum olmadıkça.) :)

ben sigara kullanmıyorum ama yinede aldım bu seti sadece konsoldaki boslugu doldurmak icin cakmagını falan attım kolcagın altına ambalajınını bile acmadım cakmagın yalnız o küllük neden tam oturmuyor biraz yüksek duruyor gibi geldi yoksa benimki orjinal degilmi herkezin mi öyle

REC link' Alıntı:
Sigara kullandığınız için bizim yaptığımızı araca karşı duygusallık olarak algılamış olmanız normal ama inanın bana bu durum sırf duygusallıktan değil, sigarayı sevmemekten. Öyle ki biz aile olarak sadece arabada değil evimizde de sigara içmiyoruz / içirmiyoruz.

Zaten anlayışlı birisi, başkasının evinde ya da arabasında sigara kullanmıyor, kullanmak istemiyor (Zaruri bir durum olmadıkça.) :)

yanlış anlaşılmak istemem. belki cümle seçimimi doğru yapamadım. kesinlikle haklısınız.

gogoank link' Alıntı:
yanlış anlaşılmak istemem. belki cümle seçimimi doğru yapamadım. kesinlikle haklısınız.

Yok be ya, yanlış filan anlaşılmadın kardeşim rahat ol. Ben farklı bir durumu dile getirdim :)

Emrah bizde de öyle çıkık duruyor....

REC link' Alıntı:
Yok be ya, yanlış filan anlaşılmadın kardeşim rahat ol. Ben farklı bir durumu dile getirdim :)

Emrah bizde de öyle çıkık duruyor....
hocam üzerine biraz darbe uyguladım gittigi yere kadar girdi ve bıraktım cok sıkıştırmanın herhangi bir ararı olurmu ilerde olastiklerde catlama patlama vs.

Evimde de, arabamda da sigara içen arkadaş, dost, aile yakını hatta kendi annem dahil kimseye müsama göstermiyorum, olanca kibarlığımla ve cüssemin yardımıyla bir nezaket güllesi misali üstlerine doğru eğilip onları evdeysek balkona, arabadaysak ilk cebe götürüyorum, onlarda rahat rahat sigarasını içiyor bende kendi mikro dumansız hava sahamı kollamış oluyorum. (:

arkadaşlar arabanın o orijinal kapaklı çakmak yerinde telefon şarj edilirmi ? şu resimdeki ürünlerle ?

Ekli dosyalar

• htc-orjinal-micro-usb-arac-sarj-aleti-3926351248916.webp
    htc-orjinal-micro-usb-arac-sarj-aleti-3926351248916.webp
    21.8 KB · Görüntüleme: 73

mastra link' Alıntı:
arkadaşlar arabanın o orijinal kapaklı çakmak yerinde telefon şarj edilirmi ? şu resimdeki ürünlerle ?

Çok güzel birşekilde ediliyor hem de. (:

Kullanıyorum memnunum.

GNSpower link' Alıntı:
Çok güzel birşekilde ediliyor hem de. (:

Kullanıyorum memnunum.
almayı düşünüyordum olur mu olmaz mı diye tereddüt ediyordum.
teşekkürler.

Geri