Titiz Nikelaj Krom Cam Çıtası

Ynt: Titiz Nikelaj Krom Cam Çıtası

burdan şu sonuç çıkıyor opel yetkili servislerine araç götürmek tam bir kumar oynamak.herkes opel servislerinden kaza yapan araçlarına eskisi gibi boya tutturamamak ve temiz çalışmamaktan şikayetçi.ya da bir bayi bir aracı 45000 e satıyorken diğeri 43000 e verebiliyor.opel servisleri arasında bir tutarsızlık var.Orjinal diyorlar yan sanayi takıyorlar.yani bir yalancılık var.sonuç olarka bir denetimsizlik var.bana 700 lira orjinal dediği şeyin sizin deneyimlerinize göre orjinal olması imkansız.yani yalan.biz kime güvenecez peki?Allah korusun bi kaza yapsak aracı kime bırakacaz?aracımıza bir parça almak istediğimizde yetkili servise güvenmicez de kime güvenecez?

Bugün titiz nikelaja gittim ve uygulama yapıldı aracıma. dedimki abi bir kaç gün yıkamıyım mı öyle yazıyor internette falan. Yok dedi malzeme 3m çık burdan direkt yıka hiçbir şey olmaz dedi.Titiz nikelaj 43 yıllık bir firma ve forumdan çok fazla araç yaptılar.Kalıp konusunda sıkıntı yaşamaktan korkmayın. Sahipleri abi kardeş teknik resimci.Ve bu kadar nazik,hoşgörülü bir esnaf olamaz.Beni ne kadar memnun ettiklerini anlatamam size.İçimde en ufak bir kuşku yok uygulamayla ilgili.Ben stopları kararttırdığımda da herkes sorun çıkacağını söylemişti. 5 ay oldu tık yok. Doğan abiyide sürükledik peşimizden :) Yani ben biraz risk almayı seviyorum cesaret edebiliyorum bu konulara. Ama nikelaj konusu hiç riskli bir konu değil. Kesinlikle içiniz rahat olsun.

Oo hadi hayırlı uğurlu olsun Burak, arabanın en hakettiği uygulamayı yaptırmışsın valla, güle güle kullan. ((:

Ayrıca sayende stoplarımdan çok memnunum, kasımdan beri en ufak bir sıkıntıları yok onca yıkamayı ve kışı atlattıktan sonra nazar değmesin. ((:

HB J KROM CAM ևERևEVESİ 12 PARևA PASLANMAZ ևELİK 180TL Titiz Nikelajın sitesinde.Geçen sene parça fiyatı 250Tl imiş, düşmüş fiyatları. Montaj dahil kaça yaptırdı Titiz Nikelajda bu sene yaptıran arkadaşlar acaba?  :o

evet sis farı kaşı ile o uygulama düşündüğüm uygulamalar ama ilke önce cam çıtalarını yapmalıyım sanırım bu zamana kadar yaptırmamamın sebebi fitilleri bozacağını düşünmem oldu..Gözü kararttım şimdi tavsiye arıyorum..

Hiçbir etkisi olacağını düşünmüyorum fitillere. Siyah siyah duracağına şık şık dursun :D Cam Nikelajı - Jant - Navi - bunlar aracın çehresini değiştiriyor resmen.

evet şimdi arabayı ilk bakıma sokacağım 1 yılı geçti bu ay götüreceğim kısmet olursa ama bu çıtaları alsam serviste takmazlar arada:D tavsiye arıyorum işçiliği kime ve ne kadara yaptırabilirim..

20 TL yi geçmez işçilik! 41 den bir sürü arkadaş var yardımcı olacaklardır :)

Geri