TİTREME SORUNU ve KURUM

halcon_negro

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.iremsilver.com
Arkadaşlar merhaba 1 ay kadar önce oplelimi aldım(astra 1.6 gl 2000 siyah 53.350km) ve o sıralar opelim.net e üye oldum.Arabayı alırken opel yetkili servisine götürdüğümüzde usta baktı, o aleti taktı(adı ne bilmiyom) bir sorun yok yalnız silindir başlarında kurum oluşmuş demişti.Burda değiştirirsen 1000 kağıt, özel serviste 500 e yaptırırsın demişti.Neyse öyle kaldı.Şimdi bu konuda ne önerirsiniz?Bide arabada kalkışlarda 1.viteste titreme oluyo.(kurumdanmıdır acaba).Bide carbon clean diye bişi duydum, bunu yaptırsam iyi olur mu?Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Düzgün bir carbon clean
Artı Düzgün bir enjektör temizletme (UYARI : ADAM GİBİ BİR YERDE ENJEKTÖRLER TEMİZLENMEZ İSE DAHA BERBAT BİR DURUMA DÜŞERSİNİZ İĞNELERİNİZ ZARAR GÖRMEMESİ LAZIM YOKSA SABAHLARI GEÇ ÇALIŞMA VS VS (ULTRASONIK temizleme yada tasvip edilen bir yerde doğru temizlik OLACAK
Hava filitreniz
Benzin filitreniz
Yağınız
Değiştirin
Oxygen sensörünüze baktırın Tekrar
Umarım arıza ışığı yanmıyordur ?
Umarım Düzgün benzin kullanıyorsunuzdur.

1000 kağıda ne yapılıyormuş serviste anlamadım ?
Alet dediğiniz ? Ne aleti ?
Egzausta Karbon ölçüm aletimi Yoksa İç soketten veya kaput içinden Bir cihaz mı taktı ? İsim vermiyeyimde Kafanız karışmasın

Setapxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Konuya Lütfen el at:pon: :pon:

Son düzenleme:
walla hiç bi yetkili servis özel serviste 500 ytl demez ama kurum bağlamışsa carbonclean yaptır düzeliyo yoksa pistonların söklüp temizlenmesi lazım 600 ytl oda

ayni sorun bizdede vardi servise götürdük bi sise getirdi ve arabanin benzin deposuna koydu o günden sonra azaldi acaba bahsetiginiz carbon clean bumu yani bi sivi ürünmü ? bu arada gecmis olsun :)

teknikelektronikci' Alıntı:
ayni sorun bizdede vardi servise götürdük bi sise getirdi ve arabanin benzin deposuna koydu o günden sonra azaldi acaba bahsetiginiz carbon clean bumu yani bi sivi ürünmü ? bu arada gecmis olsun :)
o benzin katkısı bende kullandım pek fayda etmedi

Merhaba bende de benzer bişey vardı. Corsa 2001, banada silindir başları için temizlenmesi gerekti.Önerilen şey
1. Carbon Cleaner(Ben yaptırmadım)
2. 98 Oktan benzin
3. Uzun Yol yapmak
4. Devirli Kullanım (3500 devir)
1. Dışında geri kalanını yaparak sorundan kurtuldum.Sanada öneririm.Bu arada servis 700 milyon istemişti. Özel serviste 400 olacağını söledi.

halcon_negro' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba 1 ay kadar önce oplelimi aldım(astra 1.6 gl 2000 siyah 53.350km) ve o sıralar opelim.net e üye oldum.Arabayı alırken opel yetkili servisine götürdüğümüzde usta baktı, o aleti taktı(adı ne bilmiyom) bir sorun yok yalnız silindir başlarında kurum oluşmuş demişti.Burda değiştirirsen 1000 kağıt, özel serviste 500 e yaptırırsın demişti.Neyse öyle kaldı.Şimdi bu konuda ne önerirsiniz?Bide arabada kalkışlarda 1.viteste titreme oluyo.(kurumdanmıdır acaba).Bide carbon clean diye bişi duydum, bunu yaptırsam iyi olur mu?Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Benim anlamadığım silindir kurum bağladıysa neden değiştiriyosun ki..hem geçende 100 kağıda yaptırdım carbon clean.Aynı zamanda kurum bağladığını tech2 yle nasıl anladı???

ya ne kurumu gencecik opeller çıtırlar.......:D :D :D

olsa benim 450 bindeki vectrada olurdu
bence buji bujikabloları bobine bakmalı

torsion' Alıntı:
ya ne kurumu gencecik opeller çıtırlar.......:D :D :D

olsa benim 450 bindeki vectrada olurdu
bence buji bujikabloları bobine bakmalı
araçları kısa mesafede kullanınca opeller kurum yapıyor böle bi problem war bu benim tesbitim değil bu arada

Geri