TİTREME SORUNU ve KURUM

Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Sanırım önce bi carbon clean yaptırayım(bosch car service tavsiye edermisiniz).Sonra duruma göre bidaha bakarız.Bu karbon clean ın faydası oldugunu cok kişiden duydum.

halcon_negro' Alıntı:
Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Sanırım önce bi carbon clean yaptırayım(bosch car service tavsiye edermisiniz).Sonra duruma göre bidaha bakarız.Bu karbon clean ın faydası oldugunu cok kişiden duydum.
adamlar işi biliyo bence olur

Bu arada arkadaşlar bugün evden çıktım şöyle bi arabanın sağına soluna baktım(yağına,suyuna vs) sonra bi benzin alıyım dedim po ya doğru gidiyodum tam benz.istasyonuna yaklaşırken arbanın arkasından tak tak tak diye bi ses.Ulen noluyo dedim hemen sağa çektim.arbanın sağına soluna baktım lastik sesi geliyo tıssssss.hangisi nerde noluyo len derken bi baktım sol arka lastiğin iç yanağında ev anahtarı saplanmış.Ya arkadaşlar Allah aşkına lastiğe biçok şey girdiğini duydum da ev anahtarı girdiğini ilk defa gördüm.Şok oldum.Ya sizce bu tesadüf mü olabilirmi?Sonra Allah'tan yakında(500m) lastikci vardı da gittim tamir ettirdim(10 ytl).

10 ytl ye ew almışsın işte daha ne istiyosun:D benimde sol akalastiğime kocaman bi vida oturmuştu tamir ettirdim oluyo böle şeyler

kadett' Alıntı:
Düzgün bir carbon clean
Artı Düzgün bir enjektör temizletme (UYARI : ADAM GİBİ BİR YERDE ENJEKTÖRLER TEMİZLENMEZ İSE DAHA BERBAT BİR DURUMA DÜŞERSİNİZ İĞNELERİNİZ ZARAR GÖRMEMESİ LAZIM YOKSA SABAHLARI GEÇ ÇALIŞMA VS VS (ULTRASONIK temizleme yada tasvip edilen bir yerde doğru temizlik OLACAK

Katılıyorum...

Geri