tofaş yardım!!!

hakan_yucel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bu akşam arkadaşın doğanıyla yolda giderken arkadaşın ani frene basması sonucu ve buzdan dolayı tekerlekler kitlendi ve araç kızakladı bizde kayarak kaldırma vurduk ve kaldırımn üstüne çıkarak durabildik.ve sol ön teker resmen çamurluğa oturdu zar zoruna sürte sürte kapının önüne çekebildik.fotosu aşşağıda sizce ne olmuştur önemli bişey var gibi duruyo hiç bi bilgimiz yok neyi kırmış olabliriz yada yüksek maliyetli bişey çıkarmı karşımıza???

913884DSC02311df.jpg

rot gibi duruyo inşallah salıncakta bişey yoktur tofaşın parça fiyatı ucuz olduğu için masraf çok fazla olmaz tahminim

tofaşın alt taplası tek kol olur o kolay kolay bukulmez tofaşın tekerıne aldıgı darbede en kolay alt rotılı kafadan bukur.
rotil 20 ytl. ınsallah tasıyıcıda bırsey yoktur

Şahin/Doğanın parçası çok ucuzdur, korkmayın çok bir masraf çıkmaz

geçmiş olsun. tofaş arabalarda parça boy ve ucuzdar. söylediklerine göre en fazla 50 ytly gibi hallolur. ya bizim gibi opelin olsada böyle bur kaza atlatsaydın. kasko da yoksa yanmıştık o zaman.

Ben corsa kullanırken köyde amcamın şahinle biryere gittim..Tabi alışkın değiliz arkası uzun birz duvara tosladık..Tampon paramparça..Eyvah napıcaz derken sanayiye gittim..Arka tampon 15 ytl işçilikle 20 ytl'ye taktılar..:):) Bende hadi dedim ön tamponuda değişelim çatlak falan vardı..Kıyak yapayım dedim :)İkisini 50 ytl'ye hallettik..Bu arabaların yedek parçaları bedava yani..Pek ağır bir masraf çıkacağını sanmam

geçniş olsun kar yağdı parçacılar köşeyi, döndü :D gerçekten bu araçların parçaları ucuz arkadaşların dediği gibi fazla masraf çıkmaz

tofaşın parçaları ucuzdur merak etmeyin fazla masraf çıkarmaz...

arkadaşlar hepiniize ayrı ayrı teşekkür ediiyorum cevaplrınzı için bugün baktırdık rot başı ve denge çubğu yamulmuş anladığım kadarıyla onları demir bi pompa yardımıyla düzeltti usta ve 15 ytl vererek atlattık .:) dediğinz gibi ucz kurtulduk :)bızm basmza gelse noolurdu allah bılır...

Geri