Torpido Parlatıcı Tavsiyeleriniz

uzaklardan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar çok sevdigim ve çok deger verdigim yeni arabam opelime torpido parlatıcı alamak isitiyorum.
Kafama takılan durum şu .
Devamlı arabamı yıkattıgım oto yıkamacı kapı eşiklerinde vites çevresinde süt dedigimiz ürünü kullanıyor çok da güzel parlatıyor ve yeni gösteriyor .
Ama bir türlü ön konsolda kullanmıyor nemli bir havlu bezle silmekle yetiniyor. Israrla bu bölgeyide silmesini istedigimde sen sevdigimiz bir müşterisin diyor arabanda yeni zaten gerek yok diyor.
Kimyasal ürün oldugunu insan saglıgına zarar verebileceginden daha çok toz tutacagından falan bahsediyor .
Galiba adamın bir bildigi var ama bana söylemiyor.
Önceki arabam şahindi badem yagı ile siliyordum plastigi yumuşatıyor ve parlak gösteriyordu güneşin çatlatmasındanda koruyordu.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sayın opelci arkadaşlar ? :confused:

sonax ın ürünlerinden kullanabilirsin,kullananlar memnun ama küçük hacimli ve fiyatı yüksek ürünlerdir..tuzlu biraz..
oto yıkamacı da kullanmıyorsa bir bildiği vardır..

Ben Torpido parlatıcısı kullamıltım 2 3 şişe ama öyle ahım şahım bir sonuçta vermiyor arkadaşım. Kendin güzel bir şekilde mikrofiber bezi hafif ıslatarak silebilirsin bence yeter. Çünkü ben pek fark göremedim. En azından 2 3 gün sonrasında.

Hocam senın aracın yenı o nedenle süt sürme torpidona ;)
süt iyi bişey ama dandikleri iyi değil artı süt var süt var ben temizleme sütüne el sabunu katan bile gördüm
sen ıslak mıcrofıber bez yada iç temizleme ürünleri var onları kullanıp temizliğini sağlayabilirsin

araciniza torpido kismina sut yada baska bisey sikmayin
1. gunesli havada surerken torpidonun parlakligi gorus acisini engelliyor cok parliyor ve cama dogru vuruyor
2.sut veya benzeri urunler torpidodaki kilcal kilcal olan damarlarin (adi neyse:)) onlarin ayrilmasina ve catlamasina sebeb oluyor
3.siz en iyisi nemli bi bezle silin en guzeli bu bence

eski arabalarimda kullanmistim.yanlis yapmisim .artik otür malzemeler kullanmiyorum sadece sampuanli bezi iyice sikip tertemiz yapiyorum.

usta ben corsa aracımın goguslugune fazla sert olmayan bı fırca su bıde bulasık deterjanı kopurterek fırcaladım fazla bastırmadan sonrada dırekt kopugu sıldım ılk gunku gıbı parlak ve tertemız oldu bence bole yapmanı tavsıye ederım...

Başka bulaşık deterjanı ile silen varmı kafama yattı herhangi bir marka tavsiyen varmı bulaşık deterjanı olarak :)

Arkadaşlar çok sevdigim ve çok deger verdigim yeni arabam opelime torpido parlatıcı alamak isitiyorum.
Kafama takılan durum şu .
Devamlı arabamı yıkattıgım oto yıkamacı kapı eşiklerinde vites çevresinde süt dedigimiz ürünü kullanıyor çok da güzel parlatıyor ve yeni gösteriyor .
Ama bir türlü ön konsolda kullanmıyor nemli bir havlu bezle silmekle yetiniyor. Israrla bu bölgeyide silmesini istedigimde sen sevdigimiz bir müşterisin diyor arabanda yeni zaten gerek yok diyor.
Kimyasal ürün oldugunu insan saglıgına zarar verebileceginden daha çok toz tutacagından falan bahsediyor .
Galiba adamın bir bildigi var ama bana söylemiyor.
Önceki arabam şahindi badem yagı ile siliyordum plastigi yumuşatıyor ve parlak gösteriyordu güneşin çatlatmasındanda koruyordu.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sayın opelci arkadaşlar ? :confused:

Adam doğru söylemiş, sürme sakın...

sürmeyim tatmam da bunun bi bakım ürünü yokmu?

Geri