Torpido Parlatıcı Tavsiyeleriniz

normal bı bulasık deterjanı olur prıl gıbı yada yenı cıkan beyaz sısede bı tane var ben ondan kullandım acayıptew kopurdu gogusluk tertemız oldu bezle ne kadar sılsekte aradakı pıslıkler kalıyor ama fırcaladıgınız zaman hepsı cıkıyo ve tertemız oluyor..

ben sutu kullanıyorum , tam tersı kullanmayınca kapı ıclerındekı yagmur lekelerı vs cıkmıyor... Yorumlara zıt oldu bıraz ama benım arabada problem olmuyor ,ne kadardır kullanıyorum catlama vs olmadı ..

Kullanmama nedeni sürekli elle dokunulduğu ve sonuçta bir kimyasal olduğu için hem sizin hem de çocukların etkilenesidir. Bence de aracınızın içinde böyle kimyasallar kullanmayınız.

temizleme sütünü kapı eşikleri koltuk kenarlarındaki plastiklere falan rahatça sürebilirsiniz keza o kısımlardaki plastiklerin yapısıda torpidodan farklıdır ama sütü torpidoya eski araçlarda daha temiz görüntü olsun diye sürebilirsinizde yeni araçta zaten torpidoda yeni araçta hiç gerek yok

sonax ve meguiars gibi marka ürünleri kullanmanı tavsiye ederim.

otm854016.jpg

otson283200.jpg

sonaxın ürünü autobild ödüllüdür kullandım aracın döşemesini ilk günkü haline geri döndürüyor, meguiarsın kaliteside tartışılmaz hepsiburada.com dan 2 ürünüde temin edebilirsin kolay gelsin

sürmeyim tatmam da bunun bi bakım ürünü yokmu?

bence aracın göğüse birşey sürme, bezle güzelce silinsin yeter.

Kapı eşiklerindeki plastik için bir ürün var ama adını bilmiyorum camsile benziyor. Bez sürmeden iki fıs fıs yapıyorsun günlerce parıl parıl oluyor.

Çok yakın bi aksesuarcı arkadaşım bu tür ürünlerden satıyordu ve kendi aracında kullanmıyordu.

Bu kadar bakıma meraklı iken hayır cevaplarını görünce resmen dumura ugradım .

Ben aracın göğsünü parlak sevmiyorum kendi doğal temiz rengi daha çok hoşuma gidiyor o yüzden mikrofiber bezi nemlendirip siliyorum gayet de iyi oluyor.

Kapı eşiklerinde ise würth'ün araç içi temizlik köpüğü var onu kullanıyorum ve çok başarılı. Ama isterseniz bu köpüğü göğüse de sürebilirsiniz parlaklık veriyor ve daha koyu gösteriyor. Tavsiyem ise diğer arkadaşlar da söylemişler en iyisi nemli bez ile silmek göğüsü.

Geri