31 May 2007 #11 savagi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ağu 2006 Mesajlar 341 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et arkadaşlar buzdolabı değil ki soğutsun soğuk olan bir şeyin aynı sıcaklıkta kalmasını sağlayabilir en çok...
arkadaşlar buzdolabı değil ki soğutsun soğuk olan bir şeyin aynı sıcaklıkta kalmasını sağlayabilir en çok...
1 Haz 2007 #12 K kokorecci576 Bilgi Girilmemiş AHMETKARTAL' Alıntı: içine bir şeyler koyup soğutmayı deneyen oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla ... ben bi ara içine salatalık atmıştım bi cıkardım küflenmişş şok oldumdedim herhalde salatada sorun var
AHMETKARTAL' Alıntı: içine bir şeyler koyup soğutmayı deneyen oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla ... ben bi ara içine salatalık atmıştım bi cıkardım küflenmişş şok oldumdedim herhalde salatada sorun var
1 Haz 2007 #13 O opel_vectra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Şub 2007 Mesajlar 95 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et b2 cd vectra war bende acaba ondada war mi?