İnteraktif vergi dairesinden ceza gözüküyor mu e devlette gözüken cezalar tebliğ edilmediği taktirde interaktf vergi dairesinde gözükmezler. Kendiniz tebliğ edip 15 gün içinde indirimli ödeyebilirsiniz. Ben 2 yıllık cezayı bu şekilde ödedim indirimli. 90 kmh yerde ben 91 le gitmişim diye ceza yemiştim. Ki benim corsanın göstergede 90 gösterdiğinde gps ve radarda 85 çıkıyor.
@Hasip Bey postacılardan üşengeç olmayan mı var. Uzak yer diye getirmezler gittim postaneden posta kutusu aldım. Bu seferde bir bina içinde posta kutularını bulamıyorlar. Götürüp kendim gösterdim posta kutusunu ikinci gelen mektupta yine bana ben posta kutularını yerini bilmiyorum ki demez mi. 5000 tl maaş almayı biliyorlar sadece
@Hasip Bey postacılardan üşengeç olmayan mı var. Uzak yer diye getirmezler gittim postaneden posta kutusu aldım. Bu seferde bir bina içinde posta kutularını bulamıyorlar. Götürüp kendim gösterdim posta kutusunu ikinci gelen mektupta yine bana ben posta kutularını yerini bilmiyorum ki demez mi. 5000 tl maaş almayı biliyorlar sadece