trafik sigorta ve kasko

Ynt: trafik sigorta ve kasko

yildirim451 link' Alıntı:
1 ay önce Grupama dan  genişletilmiş oto kaskosu 580 liradan yaptırdım. Araç sigortası ise 218 lira. Kaskoyu bilmem ama trafik sigortası biraz fazla sanki
normalde 370 civari istiyorlardi 320 indirilmis hali birde , anlamadim istanbul diyemi boyle fiyat cekiyorlar trafik sigortasina? Kasko icin ise sadece %30 hasarsuzlik indiimim ar 870den daha asagi fiat alamadim ful ve orjinal parça

yildirim451 link' Alıntı:
Bülent bey geçen yıl %30 + A.Ş çalışanı olarak indirim yapıldı. Bu yıl %35+A.Ş çalışanı indirimi olarak dediğim gibi 580 tl olarak devam ediyoruz. Yalnız şu anonim şirket indirimini neden yapıyorlar henüz anlamış değilim.
Sanirim istanbul farkindan fiyat fazla cikiyor.
Benimde %40 hasarsizlik indirimi + 2000 tl navigasyon var grupamadan 1000 tl fiyat cikti.
Bu arada araclarinizda navi varsa mutlaka kaskoya isletin.

dreamofice link' Alıntı:
En iyi aldigim fiyat peşin groupamadan 870 ve trafik icin 320 2.sene hasarsizlik indirimi ve meslek indirimi var fiyat nasil daha iyi fiyat alan var mi trafik fazla geldi gibi.
meslek indiriminden kastınız nedir? hangi meslekler için geçerli ve ne kadar fark ediyor?  thnxx

Öğretmenler icin meslek indirmi uyguluyorlar ne kadar gercekci ve etkiliyor bilemem ama sözde boyle bir indirim var.

Ozellikle grupama Degisik meslek guruplarina indirim uyguluyor.
Buda ortalama 60-70 tl gibi bi rakam.

Hasarsizlik oraniniz %40ve ustuyse
Grupama elit sigortayi tavsiye ederim.
Detaylarini inceleyin
Hatta senede 1 defa hata sizde bile olsa autokingte yaptiracaginiz araciniz icin kasko indiriminiz etkilenmiyor.

Ben de groupamadan yaptırmıştım hem daha ucuz fiyat vermişlerdi hem de kapsamı ve mini onarımı daha genişti.

İstanbul için trafik sigortası her zaman daha fazla çıkıyor, benim arabam 34 plakalı, İzmir'de kullanmama rağmen İstanbul fiyatı ödüyorum mesela. Geçen sene 325 lira ödemiştim.

GNSpower link' Alıntı:
İstanbul için trafik sigortası her zaman daha fazla çıkıyor, benim arabam 34 plakalı, İzmir'de kullanmama rağmen İstanbul fiyatı ödüyorum mesela. Geçen sene 325 lira ödemiştim.
Aldığım araç 34 plakaydı ve 10 plakaya çevirdiğimde trafik sigortası yarı oranında düştü, gerçekten plaka hem sigorta hem de kasko anlamında çok fark ediyor.

Trafik sigortasını bugün yeniledim, 269 lira tuttu. Geçen seneye göre bayağı iyi.

arabamı aldığımda 1300 tl ye 2.sene 800 tl ye kasko yaptırdım. yenilemek istediğimde plakam pert kayıtlı göründüğünden yenileyemedim. acaba plakamı değiştirsem mi diye düşünüyorum...

Geri