Trafik sigortası! Yardım

seyyahfrm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar

Aracıma Trafik sigortası yaptırmam gerekiyor devrini yeni aldığımdan ilk defa sigorta yapılacak.1-2 yerden fiyat aldım 350 lira civarında fiyat verdiler.

Bu fiyatlar heryerde aynımıdır ?
Önerebileceğiniz sigorta şirketi varmı ?

Aracı yenı alıp ılk trafık sıgortanızı yapdıgınız ıcın fıyat yuksek gelıcektır , diğer sene fıyat düşer, birde bu durum yaşınıza bağlıdır ...

banda öyle dediler fiyat düşer dediler daha yüksek çıktı sonraki yıl her hangi bi kaza vs. yokken bide %10 indirim uygulamalarına rağmen.

Benım trafık sıgortası dusuyor her sene , bırde yaş gencse eger fıyatta normale göre fazlalık gosterıyor

evet fiyat normalde düşüyor ama hersene trafik sigortasına gelen zamlarla geçen sene ödediğinizden yukarıya çıkıyor ;)

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Peki sigorta şirketlerin güvenilirlik durumlar aynımıdır Axa oyak,Ak sigorta, vs..Bunların birbirinden farkı varmıdır acaba ?

Ak sigorta dan yeni yaptırdım %15 indirimle 214 tl ye yaptılar sanada olsun olsun 250 derler. Verdikleri hizmet konusunda hepsi aynı karşı tarafın hasarlarını kapsar.

Son düzenleme:
Ben hem trafik sigortamı hemde kaskomu anadolu sigortaya yaptırdım.Şehit çocuğu olduğum için yanlış hatırlamıyorsam %35 indirimle yaptırdım.Aracım 2003 model opel corsa c 1.7 ve bana ait olan ilk aracım.Ve yaş haddi biliyorsunuz ki kasko ve trafik sigortasında çok önemli yaşım 22 bu arada.Trafik sigortasını 188 liraya kaskoyuda 1000 liraya yaptırmıştım.Eğer ki içinizde askeri personel olan varsa söylediğim bu indirimlerden faydalanabilir.Bilginiz olsun arkadaşlar.

Geri