trafikte birbirini gören opelim.net üyeleri varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet arkadaşlar ben çok merak ediyorum burdan resimlerinden tanıdıgı bi aracı trafikte gören varmı aranızda şimdi diyeceksinizki nerden çıktı
yaw bütün opel kullanıcılarına yol vermekten bıktım valla hassasiyet gösteriyorum ama bişekilde arkadaşımızdır diye:)

aynı şeyi bende düşünüyorum keşke bu opelim stikerlarından alabilme şansımız olsa ben takardım arabaya açıkcası yawhu :)

ben bu sabah Engin'i ( KAR@nLIK ) gördüm Gsi'i ile Bosna bulvarında ( Libadiye yakınında ) ..denk gelebilseydim yanına kendimi tanıtacaktım ama olmadı :)

ben erkan abiyi çok görüyorum bi kere hüseyin abi denk geldi 8000k xenon larla karsı seritten akıyodu :)

bide okulda bi corsa görmüştüm bidaha göremedim stickerı vardı Atılım dan kim vaar ??

Gündüz; Gri, SPOR PAKET faça bir COMBO görürseniz
Akşam saatlerinde ön tarafı masmavi ışıklı bir COMBO görürseniz
O benim işte
Sticker olsa yapıştıracağım ama yok
Daha sitenin yenisiyiz
Dur bakalım nereden temin edeceğiz
Onu bir öğrenelim de

Tüm Opelim.net ailesine kazasız, belasız, hayırlı günler dilerim

bizim arabayı bilen biliyo :) görseniz tanırsınız zaten kaç tane abarth egzoslu meriva varki :)

en son kayışdağı yolunda son kasa bi corsa gördüm sitckerlı dahada görmedim.yokmu maltepe bostancı kadıköy arasında takılan forum kardeşlerimiz :)

Siteye üye olduğumdan beri önüm-arkam-sağım-solum'daki tüm opellere daha farklı bir gözle bakar oldum

Bu Cumartesi günü Acıbadem Köftenci sokakta 2 üyeyle birden karşılaştım aynı anda...

Geri