Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konu daha önce açılmışdı orayada yazmışdım kısaca burayada yazıyım bende aldım hepsiburadadan millete kanıp yorumları okuduk mükemmel şahane faland iye herhalde o yorumları yazanlar kırsalda yaşayanlar kısa kısa istanbul izmir ankara gibi şehirde yaşıyorsan berbat bir ses kalitesi var sonuçda boş radyo kanalı yok illa başka bir radyo kanalını üstüne binicek parazitlenme allahın emri ikincisi ses kalitesi berbat sonuçda radyodan ne verim alabilirsin
Ben DİGİMAX diğital göstergeli ve uzaktan kumandalı olanını aldım.Şehirlerarası yolda kullanıyorum memnunum.Ama bu sizi yanıltmasın arkadaşında dediği gibi aynı frekansta radyo yayını varsa parazit oluyor kanalı değiştirince geçiyor...Büyük şehirlerde sorun olur diye düşünüyorum.Radyo yayınlarının yoğun olmadığı (Boş frekans olan ) bir şehirde iseniz alın derim..
Kısacası şehirlerarası yollar için güzel... Gerisi size kalmış.....
Hayatta alınmaz bu transmitterlerdan.....Şehirler arası yolda bile problem..Boş kanalı buluyorsanuz ama illaki 100 km sonra fln başka bir şehirde o kanala bir fm yayını biniyor..Kaza yapıyordum resmen bu cihaz yüzünden....Ayrıca belki de en önemlisi bu cihaz MONO....Yani ses rezalet...