Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar.Trıger kayışı kontrol edilebilir mi.Yani farzedin ki ne zaman değişti bilinmiyo..Ne yapmalı.Ve de değirtirirsek masrafı ortalama ne kadar..136binde ki bir vectra gls kaç trıger kayışı görmelidir...
60 binde bir triger değişmeli olarak biliyorum ben de kendi aracımınkini 67 binde değiştirdim ve kötü durumdaydı. Yani senin aracının 2 triger değişmiş olması lazım. Bir kere değişmişse de şuan değişme vakti gelmiş gibi görünüyor. Bakma şansı araçtan araca değişiyor diye biliyorum. Benim corsada mesela görünmüyor motoru söküp bakıyorlar, ama bence bu konuda üşenme değiştir kesinlikle çünkü çok önemli bir parça. Fiyat olarak Triger set + devirdaym (devirdaymın değişmesi gerekmiyo da olabilir) 300 liraydı 3 ay önce. Bu devirdaym dediğim olay da 120lira falan yani o değişmeyecekse ucuza kurtulabilirsin. Bol şans
bence de değiştir üstünde bilgi yoksa,
80000 de değişmişti ben aldığımda 130000 de ben değiştirdim,
yani fabrika çıkış 80 değiştikten sonra 50 binlerde değişiyo diye öğrendim ben de.
ama riske girmemek en iyisi
bencede kafanda soru işareti kalmasın hemen değiştir.triger sadece kayıştan ibaret gibi gözükür önemsiz bir parça gibi ve devir daimle beraber 200-300 arası bi fiyat tutar komple set.ama mazallah bi koptumu helede süratli giderken o düşündüğün 200-300 ytl olur sana 2000-3000 ytl.
triger kayışının km dolmasa dahi 4-5 yılda bir değişmesi gerektiğini söylemişlerdi servisten. çünkü yapıldığı hammaddeden dolayı özelliğini yitirebiliyormuş. ne olur ne olmaz...