Triger kayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caycan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orjinal servise sordum şimdi fiyat aldım. 425 parçalar dedi 100 işçilik dedi, 525 eder dedi ama Opel Club Card varsa %25 indirim dedi 393 ediyor!! fiyatı.

Du bakalım ne yapacam

Opelparçacı.com a mail atıp sordum parçaları yukarda linkte verdiğim parçaların uygun oldugunu söylediler. İlgilenen arkadaşlara duyrulur.

Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar varsa bu siteden, sipariş ettikleri üründe bir aksilikle karşılaştılarmı, bilgilendirirlerse çok sevinirim teşekkürler byeeeeee

servisi oneririm. 45000 de degistirdim. 55000 de baska bir konudan dolayi servis ucretsiz degistirdi.

arkadaslar tesekkur ederim degistirdim ses geliyordu orjinal triger setini 130 a aldim 60 ytl ye taktirdim bakiminida yaptirdim arabanin hepinize tsk ederim

arkadaslar tesekkur ederim degistirdim ses geliyordu orjinal triger setini 130 a aldim 60 ytl ye taktirdim bakiminida yaptirdim arabanin hepinize tsk ederim

ben iki ay önce sordum triger seti, bilyalar, devir daim + işçilik 330 YTL dedi bostancıdaki bir opel özel servisi. 130 a aldım diyorsun bunların tamamı mı 130 yoksa sadece triger kayış seti mi?

benim araç da 47000 de ama ben 60000 i bekleyeceğim. Çünkü kitabında 60000 yazıyorsa normal şartlarda kullanım ömrünün yüzde elli fazlası yani 90000 km ye kadar olması gerekir diye düşünüyorum. Ama kopacağı varsa 10000 km de de kopabilir. Kimse bunun garantisini veremez.

Haklısınız. çok büyük skıntı çıkmazsa 100.000 e yaklaşır.

zira lada samara da da OHC eksantriği triger çeviriyor.. o derece eze eze kullandık ki arkadaşın aracını ben acıyordum. arkadaşım bunda triger var deyince inanamamıştım kopmadığına...

sizin aldığınız fiyat doğrudur. 330 ytl civarı. zira 130 ytl gibi bir kısmı devir daim için verilir.

arkadaş 130 ytl lik setinde heralde devir daim almamış.

setin içinde

Tensioner
dişli kayış
yönlendirme rulmanları
devir daim
ve 3 kutu antifirz verirler (genelde hediyedir :D )

iyide arkadaslar benimkide 60 bine gelmedi ama ses geliyordu degistirmek zorunda kaldim hayir sadece triger setini aldim 130 a hadi ya yinemi kazikladindim:( vectra c icin bence fiyat gayet iyi devir daim almadim devir daim fiyati ne kadar disarda isccilikle 100 ytl dediler kalsin dedim

senin aldığın hiç bir parça orijinal değil o zaman.

devir daim kendi başına 126 ytl idi geçen sene.

kazıklanmadın korkma... umarım devir daim su sızdırmaya başlamaz. :D
zira hep öyle korkuturlar trigerle beraber değiştir derler.. doğru aslında.
bende değiştirmedim bu arada :D

senin aldığın hiç bir parça orijinal değil o zaman.

devir daim kendi başına 126 ytl idi geçen sene.

kazıklanmadın korkma... umarım devir daim su sızdırmaya başlamaz. :D
zira hep öyle korkuturlar trigerle beraber değiştir derler.. doğru aslında.
bende değiştirmedim bu arada :D
kardes aldigim parca orjinal yaw yan sanayisinide gosterdi adam servisede sordum aldigim GM stikerliydi uzerinde cok durdum orjinal olup olmadigina bide adam arkadasin arkadasiydi

Geri