Triger seti için yardim

HASAN1453

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARACIMI 1 AY ÖNCE ALDIM 2006 model vectra c2 tvınport 27.000 kmde aracı aldığım kişi, en son ne zaman triger setini değiştirdiğini bilmiyor, benim de içimde şüphe var acaba triger setini değiştirsem mi? ankarada bazı özel servislere telefon ettim işçilik dahil 300-400 arası diyorlar kafam karıştı

Araç gerçekten 27.000 km de ise Triger seti değişmemiştir ve daha uzun süre değişmesine gerek yoktur. Boşa masraf etmeyin.

sağolun teşekkürler

buraya gitmeni hiç tabsiye temem. çok kazıkçılar. gerçi gidip sorarsan da öğrenirisin.

Arkadaşlar geçen hafta OTS de

2004 Vectra C aracımın

Triger seti ( değişti )
Devirdaim pompası ( değişti )
Arka balatalar ( değişti )
Buji bobinleri ( değişti )
Karter koruyucu ( takıldı )
Klima kartına lehim yapıldı

750 TL ödedim.

Bu opel karter koruyucu erzem bir şey midir?Arabam erkek arkadaşımda emanetteyken karteri delmiş. Çekiciyle servise götürüp kaskodan ödetmiştik yalnız opel corsa 1.0 in karter parçası o kadar zor bulunuyormuş ki ( dediklerine göre ) yurtdışından gelmesi 3 hafta bulurmuş çıkma parça takalım dediler. İyi dedik, öylede 1 hafta yattı zaten.Şimdi düşünüyorum karter koruyucu diye bir şeyin varlığını yeni öğrendim, taktırsam mı diye...Bu arada servis 500 küsür tl fatura kesti kaskoya ; yok rot ayar yok far ayar yağdı oydu buydu derken... 100 tl oldu 500 :)

karter koruyucu gerçekten gerekli olan bir parçadır. genelde opel araçların altı yere yakın olduğu için bazen istemeden altını vurma lar olabiliyor. yetkili serviste astra aracıma 90 tl ye karter koruma taktırdım. sizede tavsiye ederim

Geri