Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustalarım, orjinal olsun diye GM Triger Seti aldım... Ancak kutunun üzerinden şöyle bir resim çıktı... Raf ömrümüi kullanım ömrümü anlayamadım. Taktırsam sıkıntı
Ustalarım, orjinal olsun diye GM Triger Seti aldım... Ancak kutunun üzerinden şöyle bir resim çıktı... Raf ömrümüi kullanım ömrümü anlayamadım. Taktırsam sıkıntı
Kayışsa eğer son kullanma tarihi olabilir zincirse aralarında oring yada x ring yoksa zincir dişli yada gergi mekanizmalarında kauçuk aksam yoksa alınabilir sorun oluşturmaz
Kayışsa eğer son kullanma tarihi olabilir zincirse aralarında oring yada x ring yoksa zincir dişli yada gergi mekanizmalarında kauçuk aksam yoksa alınabilir sorun oluşturmaz
İçinde kullaılan kord bezi aynı olmakla beraber evet daha fazla kauçuk ömrüyle alakalı. Araç lastiği gibi düşünün. Fakat 25 tarihli bir kayışta üretim süreci hatası olur yine kopar bunuda bilemeyiz. İmkan dahilindeyse 2025 tarihliyle değiştirirdim ben.