triger ve baskı balata degisimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ktykyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ktykyy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
opel astra h 1.6 Twinport 2005 model aracım var triger seti ve baskı balatamın degismesi lazım sizce ne kadar fiyat tutar ve yetkili servistemi yaptırım yoksa özel servistemi fikirlerinizi bekliyorum simdiden tesekkür ederim

debriyaj baskı balatayla beraber bilyede değişilir genlde, yetkili serviste 2bin lirayı yakın olur özel servis 300tl civarı işçilik alır parça fiyatıda 500-600 lira civarındadır.

Daha once acmis oldugum konudan alinti yapiyorum. Yaklasik 1 haftalik olay. Yardimci olur ise ne mutlu.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün aracımın debriyajı boşaldı ve yaptığımız kontrol sonucu hidrolik debriyaj bilyasının ordan kaçak olduğunu tespit ettik ve eksik hidroliği tamamlayıp fiyat almak için servise gittim. Aynı sorunu yaşayan/ yaşayabilecek arkadaşlara referans olması açısından fiyatları burdan paylaşmak isterim.

Fiyatlar yaş indirimi(araç 2005 astra h) yapıldıktan sonra ortaya çıkan fiyatlardır. Parantez içindekiler indirimsiz fiyattır.
Debriyaj bilyası : (413) = 260tl (dışarıdan luk marka 185tl buldum)
Debriyaj balata : (483) = 280tl
Debriyaj baskı : (381) = 238tl ( servisin direk baskı balatayı da değiştirme isteğine şaşırdım biraz açıkçası)

işçilik : 360tl
aynı işçilik için sanayide bulunan ustalar 250tl fiyat çıkardı.

ayrica ısı sensörü değişimini sordum ve termostat ile beraber değişebileceğini söyleyip 244tl fiyat çıkardılar.

NOT : Konuyu yanlış yere açtım ise affola.

HTC EVO 3D X515m cihazımdan gönderildi

Volant sağlamsa baskı balata 250 - 300 tl olsa 100 tl de işçilik alırlar yani 350- 400 tl olur
Triger; Egzantrik kayışı 40-50 tl, triger bilyası 70-80, devir daim pompası 100-120
100 de işçilik

arkadaslar yardımlarınız için cok sagolun aracı yapacagım istanbul anadolu yakasında bulunan bi usta önerebilirmisiniz

Yetkili servise gideceğim diyorsan Cevizlibağ'ı öneririm.

Geri