trigerden gelen ses yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yyunus45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yyunus45

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
mrb arkadaşlar.
arabamın triger kayısını değiştirdim. belli bir süre sonra trigerden ses gelmeye başladı. servise götürdüm bir sorun olmadığını söylediler. ama araba rölantide çalışırken trigerden sürekli ses geliyor. gaza basılıncada ses kesiliyor. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? şimdiden teşekkürler.. (triger kayısını 60.000 değiştirdim. araç su an 70.000 de. 2004 vectra comfort)

Son düzenleme:
Mutlaka söküp bakmaları gerekir.Acaba triger seti tüm parçaları ile tamamen değişti mi?Devirdaim değişti mi?İhmal etme.

devirdaim değişmediyse bilyalardeğişmediyse sadece kayış değiştiyse ses yapabilir trigeri açtır baktır şakaya gelmez yazık olur motora

bilya ve devirdaim sesi olsa gaz verince sesin artması lazım!ama arkadaş gaz verince ses kesiliyoo diyoo!

arkadaşlar arabayı bu sefer servise değilde normal bir tamirciye götürdüm. onun verdiği cvp triger kayışı gerginmiş. bişeyler yaptı. şimdi ses gelmiyor. allaha şükür. ama garibime giden olay bu triger seti serviste değişti takan adamlar sorunu çözemedi. neyse bende artık servisimi değiştirmeye karar verdim. cvplarınız için teşekkürler.

triger gergın olunca kayıs sesı gelir. + bu ses bilya sesıne benzemez kayıs sesı her halukarda anlasılır

Geri