Arkadaşlar video yüklemek istyrm fakat hata veriyor bilgisi olan var mı
youtube sitesine yukleyip ordan linki buraya atmaniz lazim hocam. Sitemize direkt video yukleyemezsiniz hocam saygilar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasip hocam bakabildnz mi sizcede zincir miyoutube sitesine yukleyip ordan linki buraya atmaniz lazim hocam. Sitemize direkt video yukleyemezsiniz hocam saygilar.
Hayor o kişi ben değilim benim araç 2015 modl j kasa 68000 deHocam 207 bin kilometre diyorsunuz dile kolay bence @tuleybihayat hocamında söylediği gibi değiştirin kafanız rahat olsun.
@Emre hocam aracınızdan gelen ses buysa öncelikle volant kontrol edilmesi gerekiyor.[/QU
Baskı balata volantı yeni değiştrdim, zincir sesi değil mi
Hayırlı olsun...Arkadaşlar tirgiyer zinciri set olarak bununla birlikte yağ ve yağ pompası hava filtresi 950 lira tuttu.Hepinize teşekkür ederim bu sırada serviste antifiriz falanda eklenmiş artık 5 yıl sıkıntı olmaz dedi usta
---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----
Buda arabamız
Sonuçlardan haberdar ederseniz seviniriz
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayrlı olsun hocm sizn araö kaç modeldiArkadaşlar tirgiyer zinciri set olarak bununla birlikte yağ ve yağ pompası hava filtresi 950 lira tuttu.Hepinize teşekkür ederim bu sırada serviste antifiriz falanda eklenmiş artık 5 yıl sıkıntı olmaz dedi usta
---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----
Buda arabamız