tsi gitti cdti geldi:)

bir CDTİ için nadir anlardan benzinlik ;) hayırlı olsun Arslan kazasız belasız günlerde kullan

maşallah, güle güle kullan....

güzel olmuş yakışmış jantlar:) kazasız belasız kullan inş
yayların 3,5 olduguna eminmisin? benım 5liklerle aynı düşürmüş sanki;)

Hayırlı Olsun

sağolun arkadaşlar...

@adnan.jantlar seninki kadar olmasa da güzel oldu gibi.18"leri de takınca araba sapıttı çok sertleşti 50km üzerinde çukura giremiyorum.jantı parçalayacakmış gibi tak tuk ses geliyor.sende de yapıyor mu böyle.bana da çok indirdi gibi geldi anlamış değilim.ama görüntüden şikayetçi değilim:D:D

@mahoni.benim için pek de nadir değil:)haftada bir depo mazot yiyen birisi olarak:D...

sağolun arkadaşlar...

@adnan.jantlar seninki kadar olmasa da güzel oldu gibi.18"leri de takınca araba sapıttı çok sertleşti 50km üzerinde çukura giremiyorum.jantı parçalayacakmış gibi tak tuk ses geliyor.sende de yapıyor mu böyle.bana da çok indirdi gibi geldi anlamış değilim.ama görüntüden şikayetçi değilim:D:D

estğ. dewilking (ismini bilmiyorum kusura bakma) seninkininde aşağı kalır yanı yok.Momo GTR replicası sanırım senin jantlar?resimden öyle gözüküyo sanki.Bi ara buluşalım, şöle bi yere yakın astraları toplayalım arabalara ufak tefek daha ne yapabiliriz diye konusuruz hem;) Tolga'da var yeni yay aldı o da (uk7681)
güle güle kullan kardeşim tekrar çukurlara dikkat et.Arabalarımız bu haldeyken çukura gırdıgımızde ne tür ses çıkarsa hak vermek lazım onlara;)

guvenc arabayı kaça aldın?

estğ. dewilking (ismini bilmiyorum kusura bakma) seninkininde aşağı kalır yanı yok.Momo GTR replicası sanırım senin jantlar?resimden öyle gözüküyo sanki.Bi ara buluşalım, şöle bi yere yakın astraları toplayalım arabalara ufak tefek daha ne yapabiliriz diye konusuruz hem;) Tolga'da var yeni yay aldı o da (uk7681)
güle güle kullan kardeşim tekrar çukurlara dikkat et.Arabalarımız bu haldeyken çukura gırdıgımızde ne tür ses çıkarsa hak vermek lazım onlara;)

adım arslan:)buluşmayı isterim ben de aslında ama çok ters zamanlarda vaktim oluyor.kesinlikle momo gtr gibi.sadece ağır olmayan hafif sayılabilecek bir model.mesela cumartesi akşamları s tarafında oluyoruz genelde.cumartesi günü çorluya gitme planlarım vardı ama arabanın bu durumuyla çorluya gider miyim bilmem:Dnereye vurduğunu bi anlasam...

Geri