TTNET hattım annem uzerine oda baska evde yaşıyor burada biz eşimle yasıyoruz.
SIk sık bizi arayıp annemi isterler baska evde diyince SİZ KİMSİNİZ O HATTI KULLANIYORSUNUZ BU YASAK diyince, BEN OGLUYUM LAN SİZ KİMSİNİZ diyorum, nerden bilelim oglunuzu diyo, GELİN EVE GOSTEREYIM SİZE KIMLIGI YIYORSA DİYORUM... peki ben ogluysam 1 sene internet ucreti almayacagınızı taahut edermisiniz diyorum, ondan sonra YA TELEFONU kapatıyorlar ya özür diliyorlar, sonra annemin telefonunu istiyorlar vermiyorum, VERMEK ZORUNDASINIZ diyorlar, ADRESİM BELLI AVUKATINLA GEL; avukat avukata tartışalım YASAL HAKLARIMIZI diyorumi i AVUKATMISINIZ diyorlar bende EVET BABAMDA BENDE OYLEYİM diyorum diyorum, GENELDE ÖZÜR DİLİYORLAR. Kısacası siz ne kadar .AŞAKLI olursanız o kadar YIMIŞAK LOKUM oluyorlar.
Bir keresinde de biz en eski ILK adsl kullanıcılarındanız, o yuzden bize AKK uygulayamazlar, ancak yeni tarifeye gecersek olur. Bir keresinde bi baktım hız yavasladi aradım AKK nız doldu dediler, DEDİM siz manyakmısınız ben eski uyeyim bana uygulayamazsınız, dedm AVUKATINIZI HAZIRLAYIN, ben geliyorum yuzune soracam HANGİ YASANIN HANGİ MADDESİNE göre bana uyguladınız, sonra bakıyorlar telefondaki SAGLAM biri, PARDON beyfendi diyip duzeltiyorlar hattı
Bu arada avukatmısnız gerçekten ?