Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga KARACA link' Alıntı:Opel e yeni modeller ve motorları kazandıran şahsın bir isteği de servis kalitesi ve müşteri memnuniyetini çok daha iyi bir konuma taşımakmış, birkaç ay önce okumuştum.
corsa_1990 link' Alıntı:Hayırlı,uğurlu olsun.
sanırım bunlar aralarında anlaşmışlar.. hepsinde aynı tavır... opel türkiyede aynı...DERSİMLİ link' Alıntı:Tek suçlu OPEL TÖRKİYE'dir. kızgınkırbac battle_Escrime battle_Teroriste 68lookk sonuç: general_Not_talking
budoka link' Alıntı:umarım öyle olur... düşünün aracını severek alan bi insanı bile aracından soğutmaya yetiyorlar... ve benim gibi çok müşteri kaybedecekler böyle giderse...
Tolga bey merhaba, ben mayıs ayından itibaren Gömeç 'te yazlıkta oluyorum.Aracımın garantisi bitti.Agustos aylarında Edremit'te servise sokuyordum.Şimdi gidebileceğimiz siz bildiğiniz iyi bir özel opel servisi var mı? Bana bilgi ve tlf verirseniz sevinirim.Yazın Akçay da olursanız uğrayıp görüşmek isterim...Tolga KARACA link' Alıntı:Bu durumu daha önceki araçlarımda birkaç kez yaşamıştım, sonra insan alışıyor ve "madem aracımı seviyorum neden birkaç densiz yüzünden gül gibi arabamdan soğuyayım" haline giriyor, tabi hiçbir aracımda ciddi sorun (Toyota Corolla hariç) yaşamadığımı - ufak çaplı sorunlarda da sıkıntı yaşamadığımı belirtmeliyim.
ümit DURUKAN link' Alıntı:Tolga bey merhaba, ben mayıs ayından itibaren Gömeç 'te yazlıkta oluyorum.Aracımın garantisi bitti.Agustos aylarında Edremit'te servise sokuyordum.Şimdi gidebileceğimiz siz bildiğiniz iyi bir özel opel servisi var mı? Bana bilgi ve tlf verirseniz sevinirim.Yazın Akçay da olursanız uğrayıp görüşmek isterim...