TUNING SHOW Istanbul '10

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eL_nino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu Fuara mecidiyeköyden nasıl gidebilirim ?

Bu Fuara mecidiyeköyden nasıl gidebilirim ?

yanılabilme olasılığı olmakla birlikte
1- metrobusle zeytinburnu duragında inip tramvayla devam edebilirsin. tramvay hava alanı oncesi sanırım dunya tic merkezi duragında duruyor.
2- yine metrobusle hava alanı sanırım yeni bosna duragı oluyo oraya gidersin. oradan minibus olabilir. bu secenekte minibusten emin değilim :)

yanılabilme olasılığı olmakla birlikte
1- metrobusle zeytinburnu duragında inip tramvayla devam edebilirsin. tramvay hava alanı oncesi sanırım dunya tic merkezi duragında duruyor.
2- yine metrobusle hava alanı sanırım yeni bosna duragı oluyo oraya gidersin. oradan minibus olabilir. bu secenekte minibusten emin değilim :)

Teşekkürler. Gitmek istiyorum bu Fuara ya. :)

bence hiç oradan kalkıp gelme boşuna gelmiş olursun

ben iki kere gittim.kesinlikle tanıdıklarımın standı olmasa 2dakika bile vakit ayırmayacağım fuardı.müzik sistemi ve kaplama fuarı olmuş.tek işime yarayan oldukça uygun fiyata karbon çakması olan 3m dinoc folyosu almam oldu:)

manken görmek isteyen gitsin:)

ben iki kere gittim.kesinlikle tanıdıklarımın standı olmasa 2dakika bile vakit ayırmayacağım fuardı.müzik sistemi ve kaplama fuarı olmuş.tek işime yarayan oldukça uygun fiyata karbon çakması olan 3m dinoc folyosu almam oldu:)

manken görmek isteyen gitsin:)

Kanka sen bensiz tunning fuarlarına gidersin ha hemde 2 kere istanbula gelince görecen sen :D

bende tanıdıklarımın standı olmasa durmayacaktım yarım saat durdum hiç güzel bir fuar değildi

ilk üc fuara gittim ve her sene dahada kötü durumdaydi. bu sene dahada kötüymüs anlasilan.

malesef yazik diyorum. bence bunun baslica sebebi, Türkiyede malesef "tuning" ne anlama geldigini bilinmemesi ve bunlarin kanunlasmamasi. Insanlar "tuning" yapanlari serseri olarak görüyor trafikte, haksizda degiller, cok apachi var piyasada.

hakkimizda hayirlisi diyelim

Geri