Arkadaşlar geçen ay Adanadan Çanakkaleye gidiyordum mersin mezitliden bir arkadaşı almak için mola verdim. Mola verdigim yerde de opel servisi varmış Hava filtresinin altında geçen bir demir boru var o demir borunun süngeri sürekli olarak kayıyor boru üzerindeki demire çarpıp ses yapıyordu bende ara ara elimle düzeltip yola devam ediyordum. Hazir servis bulmusken arkadaşta henüz gelmemisken servise gecip süngeri düzelttirmek istedim. Neyse sagolsunlar cok yardimci oldular. Ancak ortadaki usta bana turbodan farkli bir ses geldigini söyledi bende kulak kabarttigimda o sesi duymaya başladım. Normalde aracımın motor sesini sürekli olarak dinlerim ama usta söyledikten sonra daha bir dikkat kesildim sese ve ıslık tarzında ama daha cok dar bir alandan geçen rüzgarın çıkardıgı bir ses gibi durum söz konusu. Bu sıralar daha çok duymaya başladım. Gaza bastıgınızda ses daha da artıyor daha dogrusu gaza basınca duyulan bir ses. Mersinde ki usta geç olmadan servise gidip turboyu göstermemi soyledi. Servise gitmeden size sormak istedim. Böyle bir ses duyan varmı ? Yada bu bir arizami ? Aracım Astra sport 1.3 Cdti