Türkiye"de 1.6 Dizel tuttu mu?

Ynt: Türkiye"de 1.6 Dizel tuttu mu?

Açıkcası ben 1.3cdti j kasayı satıp 1.6 cdti'ya geçiş yaptım. Bana sorarsanız tercih etmemek için herhangi bir sebep yok.

omerf link' Alıntı:
Açıkcası ben 1.3cdti j kasayı satıp 1.6 cdti'ya geçiş yaptım. Bana sorarsanız tercih etmemek için herhangi bir sebep yok.

1.3 kullanıp 1.6'ya geçmişsiniz, tecrübelerinizi yeni bir konu açarak yazsanız aslında çok makbule geçer  ;)

turkeril link' Alıntı:
1.3 kullanıp 1.6'ya geçmişsiniz, tecrübelerinizi yeni bir konu açarak yazsanız aslında çok makbule geçer  ;)

bende 1.3 u sattım sattım focus aldım onuda satıp bunu aldım. kesınlıkle bambaska bırsey

1.3'e binmedim ama 1.6 136bg dizel bana çok gürültülü gelmişti, Cruze 2.0 dizel Astra'nın yanında kütüphane gibi. Kabin içine yansıyan ses açısından Astra Cruze'a çok çok başarısızdı. Bir de bu 1.6 dizelin sessizliğinden bahsediliyor pek anlam veremedim.

şu dizel arabaların gürültülü çalışmalarını duyunca sanki diyorum traktör çalışıyor :) 

opas link' Alıntı:
1.3'e binmedim ama 1.6 136bg dizel bana çok gürültülü gelmişti, Cruze 2.0 dizel Astra'nın yanında kütüphane gibi. Kabin içine yansıyan ses açısından Astra Cruze'a çok çok başarısızdı. Bir de bu 1.6 dizelin sessizliğinden bahsediliyor pek anlam veremedim.

muhtemelen bındıgınız aracta bır sorun vardır cok daha ve hafıf bır sesı var astranın

ergün_28 link' Alıntı:
şu dizel arabaların gürültülü çalışmalarını duyunca sanki diyorum traktör çalışıyor :) 

Yalnız önce Cruze 2.0 dizele, sonra Astra 1.6 dizele binin gerçekten dersiniz.  cooll Cruze 1.6 benzinli Astra'dan da sessiz, çünkü içinde ses yok. :)

cancanada link' Alıntı:
muhtemelen bındıgınız aracta bır sorun vardır cok daha ve hafıf bır sesı var astranın

Ben de düşünmüyor değilim açıkçası. O kadar gürültü günümüz şartlarında olmamalı.

Tercih meselesi ama imkanım olsa 1.6 dizel 136 HP ye hayır demezdim en cosmosundan  okkk

Şu an satış rakamları olsa az satıldığını görebilirdik. Zaten dışarıya çıkarsanız hb olarak belli oluyor 1.6 mı değil mi anlarsınız. Fiyat artışından ötürü beklenen satış yapılmadı. Astra için araç bulunmazken 1.6 için her bayide model model duruyor. Yeni kasa bekliyor genelde eski astra kullananlar yeni alcaklar ise gerek fiyat gerekse hala opel imajının düşük olmasından yanaşmıyor pek.

Ama satsam aracımı alır mıydım belki derim. Ama büyük ihtimal aynı kasa araca geçmezdim sadece motor için kişisel görüşüm :)

Geri