21 Mar 2012 #31 H hsaglam Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 May 2011 Mesajlar 124 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Ynt: Türkiye'de zor rastlayacağımız bir renk tatlı bir rengi var. hangi astranın rengi kötü ki....
22 Mar 2012 #32 A alahan1963 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2010 Mesajlar 1,616 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ynt: Türkiye'de zor rastlayacağımız bir renk Renk güzel ama ille de o jantlar, ah o jantlar..Bence astra için dizayn edilmiş en estetik jant bu..Bence tabii.. 045thumbsup
Ynt: Türkiye'de zor rastlayacağımız bir renk Renk güzel ama ille de o jantlar, ah o jantlar..Bence astra için dizayn edilmiş en estetik jant bu..Bence tabii.. 045thumbsup
22 Mar 2012 #33 N ntf Bilgi Girilmemiş Ynt: Türkiye'de zor rastlayacağımız bir renk sanırım paçalıkları da var halil abinin tanıdığı olmasın sahi.... :-\
Ynt: Türkiye'de zor rastlayacağımız bir renk sanırım paçalıkları da var halil abinin tanıdığı olmasın sahi.... :-\
22 Mar 2012 #34 C cozgul Bilgi Girilmemiş Ynt: Türkiye'de zor rastlayacağımız bir renk Ben Jantlarını daha çok begendim
22 Mar 2012 #35 sahinakpul Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2011 Mesajlar 672 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: Türkiye'de zor rastlayacağımız bir renk rengin adı fresco mavi.Ayrıca hatalı üretim olduğu için geri çaprıldığını ve üretilmediğini duymuştum.
Ynt: Türkiye'de zor rastlayacağımız bir renk rengin adı fresco mavi.Ayrıca hatalı üretim olduğu için geri çaprıldığını ve üretilmediğini duymuştum.