TÜRKİYE'deki Astra Fiyatlari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaanka

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.unicef.org
Arkadaslar selam.Rusyada yasiyorum. Internetten anladigim kadariyla TR de Opel Astra nin 140 hp lik 1.8 motoru(benzinli) satilmiyor. Gercekten satilmiyormu, yoksa benmi bulamadim....Bir diger merak ettigimde fiatlar. Ben 1.8 motorlu astrayi (cosmo+biksenon farlar+17" lastik+metal karter koruma) burada 24000$ aldim. Ayni araba TR de kac paraya gelir? Cevap verebilirseniz sevinirim. TR ye hepinize cok cok selamlar :alkis:

Burada 1.8 140Hp yok maalesef.24.000$'a Astra'nın 1.4 Essentia'sı alınabiliyor ancak...

Rusya'ya da selamlar...

1.8 140hp olan otomobil astra h mı?

evet bende almanya hannover fuarındayken tesadüf opel bayide görmüştüm dehşet bir şey burda maalesef yok

Evet. H GTC

belki araç dehşet olabilir ama 1.8 motor 140 bg cokta akıl karı degilki.. :(

haklısın ama meraklısına herşey var.
1.8 ancak 110 yeterli oldugunuda azda olsa anlıyoruz ama
adamlar öyle bir şeyki senin siparişe göre bile özel donanımla üretebiliyorlar ama fiyatı 30 bin ken 37 bin civarı oluyor almanyada böyle bir hizmette var.
fuarda bir motorcu almandan dinledik inanmadım ama adam modifiyeci çıktı gm'de teknik asistan haberler alıyoruz ama ne kadar doğru almanyada yaşayan bizzat türk arkadaşlarada sormak lazım
ne dersin hsg kardeş

:) valla bana sorarsan yeni cıkan 1.6 motor 180 bg GTC ler var..türkiyede şuan 5 tane varmış. 3 tanesi istanbuldaymış. özel sipariş e gerek yok böyle bir durumda yeteri kadar özel bi motor :)

Geri