- Konuyu Başlatan
???? Akil kari olmayan ne onu anlayamadim????? (Turkceyimi unutuyorum ne ?!?!? )belki araç dehşet olabilir ama 1.8 motor 140 bg cokta akıl karı degilki..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
???? Akil kari olmayan ne onu anlayamadim????? (Turkceyimi unutuyorum ne ?!?!? )belki araç dehşet olabilir ama 1.8 motor 140 bg cokta akıl karı degilki..
belki araç dehşet olabilir ama 1.8 motor 140 bg cokta akıl karı degilki..
???? Akil kari olmayan ne onu anlayamadim????? (Turkceyimi unutuyorum ne ?!?!? )
1.8 140 Hp'nin akıl karı olmadığına katılmıyorum.1.8 Bertone'ler ve Corsa C 1.8 GSI'lar 125 Hp idi, 1.8 atmosferik bir araç için 140 Hp gayet yeterli.Bir de araç 24.000$ ise daha ne olsun?
Bizde burada vergi oduyoruz ama motor hacmine gore degil, beygir gucune gore..... Yoksa 1300 cc lik olupta 240 - 250 hp olan arabalar var (ornegin mazda rx-8) Sadece motor hacmine gore vergi odense paso onlar satardi..... Benzin derseniz ona birsey diyemiyecegim, Allah hepinizin yardimcisi olsun.....
dogrudur benim bir bilgim yok bu motor hakkında..1.8 140 beygir opel ürettiği nadir düzgün motorlardan biri