TÜRKİYE'deki Astra Fiyatlari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
belki araç dehşet olabilir ama 1.8 motor 140 bg cokta akıl karı degilki.. :(

1.8 140 Hp'nin akıl karı olmadığına katılmıyorum.1.8 Bertone'ler ve Corsa C 1.8 GSI'lar 125 Hp idi, 1.8 atmosferik bir araç için 140 Hp gayet yeterli.Bir de araç 24.000$ ise daha ne olsun?

Turbo beslemeli olmayıp da güçlü bir astra isteyen icin gayet uygun bir araba

???? Akil kari olmayan ne onu anlayamadim?????:confused: (Turkceyimi unutuyorum ne ?!?!? :p )

yeni nesil teknolojide artık geri planda olan ve günümüzde el yakan vergilerden dolayı bizlere akıl karı (mantıklı :)) gelmeyen motor yüksek düşük bg olan araçlar..

gerci türkiye ve rusya standartları cok ayrı..

şuan düşük motor yüksek bg peşindeyiz ya o yüzden demiştim :)
"Az yaksın , Çok kaçsın" düşüncesi..

buarada hayırlı olsun allah kaza bela vermesin buzlu yollarda..

1.8 140 Hp'nin akıl karı olmadığına katılmıyorum.1.8 Bertone'ler ve Corsa C 1.8 GSI'lar 125 Hp idi, 1.8 atmosferik bir araç için 140 Hp gayet yeterli.Bir de araç 24.000$ ise daha ne olsun?

fiyatına bişey demiyorum tabiki.. gerçekten cok uygun.

hayırlısı.. bir üst mesajda düşüncemi izah ettim.

1.8 140 beygir opel ürettiği nadir düzgün motorlardan biri, TR de olsa ben kesin alırdım. Aynı karakterde bir motor da hondanın 1.8' i ,biraz gürültülü bir motordur ama gidip bir deneme sürüşü yapabilir en azından o tadı fark edebilirsiniz , herkes turbonun sürüş karakterine katlanmak istemeyebilir. 1.8, 1.6 turbodan daha az tüketecektir, hep vergileri öne sürmeye gerek yok

Bizde burada vergi oduyoruz ama motor hacmine gore degil, beygir gucune gore..... Yoksa 1300 cc lik olupta 240 - 250 hp olan arabalar var (ornegin mazda rx-8) Sadece motor hacmine gore vergi odense paso onlar satardi..... Benzin derseniz ona birsey diyemiyecegim, Allah hepinizin yardimcisi olsun.....

Bizde burada vergi oduyoruz ama motor hacmine gore degil, beygir gucune gore..... Yoksa 1300 cc lik olupta 240 - 250 hp olan arabalar var (ornegin mazda rx-8) Sadece motor hacmine gore vergi odense paso onlar satardi..... Benzin derseniz ona birsey diyemiyecegim, Allah hepinizin yardimcisi olsun.....

işte türkiyedede tam tersi BG yle bir alakası yok motor hacmine göre..

ama birşey sorucam bir aracın bg gücü daha sonradan artılabiliyor modifiye ile.. o tespit edilirse vergimi kaçırıyor oluyorsunuz? :)

Geri