turuncu t20 gündüz farlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tff2525
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: turuncu t20 gündüz farlarım

bu park lambasını turuncu t20 yapmak garantiyi bozuyor mu ? kartal oto sanayide yapabilecek yer var mıdır ? yada opel servisinde yapılabilir mi ?

arıza ışığı yakmayan başka turuncu lamba var mıdır ?

Resim deki araçta ki t20 mi ? ya da markası nedir ? Fotoğrafa internette denk geldim

bu resımdekı aractakı turuncu ampul t20 modelınde turuncu bır ampul . pıyasada bır kac marka var . osram marka ıyıdır alıp kendınız değiştirebilirsiniz çok kolaydır yapamam dersenız sıradan bır oto elektrıkcı yapar .

güzel olmuş güle güle kullanın

Ynt:

Cok güzel olmuş.  Eğer intetnetten aldiysaniz link atabilirmisiniz.. sari ampul degiştirmekten gına geldi artik.. ya rengi açılır yada patlar..

internetten kaç defa sipariş edip geri yolladım sayısını bile unuttum. Hep carub resmi koyuyorlar alıyorum çakma boyalı ampul geliyor.

umutisen link' Alıntı:
evet bende bugun aracıma sarı carup marka t20 leri taktım

Siz nereden aldınız ?

by_lotto link' Alıntı:
Hepsi burada da gördüm en son ordada sahte çıkmaz herhalde..

Bilemem, resimler temsili muhabbetine giriyorlar sonra.

kenangokhan link' Alıntı:
Bilemem, resimler temsili muhabbetine giriyorlar sonra.

hepsi burada dan aldım şansımıza artık inşallah iyi çıkar.. ürün elime geçince izlenimlerimi yazarım..

by_lotto link' Alıntı:
hepsi burada dan aldım şansımıza artık inşallah iyi çıkar.. ürün elime geçince izlenimlerimi yazarım..
hepsı burada dan aldım bende kendım degıstırdım bırazcık zahmetlı ama kendınız takabılıyosunuz

Geri