Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım.Filim yasak...Bende de film var ,Allahtan çok koyu değil.İstanbul da sıkıntı çekmem ama Antep e gittiğimde hemen göze battı ve polis durdurdu.İlk uyarı hakkımızı doldurduk
arkadaşlar araç tüvtürkten 2 hafif kusurla geçti bunlarda motor no.su okunmaması ve sol kısa far ayarsız yani filmlerim kusursuzdu tüv için ama polis için öyle değildi demek.bende bi çok gez izmirde polisin önünden sallana sallana geçtim 4 camımda filmli halde ama bugünkü olayı polis biraz kişiselleştirdi bana haksiz yere ceza yazmak isteyince bende itiraz ettim sonuç olarak haklı çıktım oda ordan bişey yapamayınca filmlerden çıkardı diebilirim yoksa bi sorun çıkmazdı bu arada olay marmaristen izmire dönüşte yatağana sapağına gelmeden bi köy içinde olan ışıklarda meydana geldi.zaten ön iki camı sökmüştüm tüve girmeden önce filmler attığı için taktırıcaktım garantiden şimdi 4 cam takılıcak artık.
arkadaslar yinede bir celiski var tüvtürk yani bizim burdaki tüv gibi arac tüv den geciyorsa bizim burda öyle, polis hic bir sekilde karisamaz ne polisi olursa olsun. bence polisler tüvtürk denen kurumun farkinda degiller . eski düzen kafalarina göre takiliyorlar.Burak yazik olmus cam filmlerine normalinde söktürmeye haklari yok..
bende sonradan çok pişman oldum ama pekte polisle sürtüşmek istemedim ailem vardı arabada ve şehirler arası yoldaydık kimseyi huzursuz etmek istemedim napalım artık olcağı varmış.şimdi yenisini yapıcam ama polis sadece en koyu filme mi karışıyo yoksa diğer tonlarıda problem edebilirlermi bilgisi olan arkadaşların cewaplarını bekliyorum.
yapar bunlar cunkı hepsı dııl ama serf. dolu ortalık.madem muayene sıstemını degıstırdın polıslerını de bılınclendır.bu ulkenın basına gelenler müstehak ya .uyuz oluyorum boyle seylere ben.