Type R vs Corsa OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fır@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
typer yuruyememiş yani kaldırılamamış typerin alması normal sonuç opc sadece kalkışta belki 1-2 boy öne çıkar ama typerin kullanan typeri kaldırırsa kesin typer alır opc nin 192 bg gucu yola verdiğini zannetmiyorum video daki typer kalkamamış opc ile denemek isterdim M3 CSL arkadaşım gibi ama 2.ci viteste opc yalan olur diye duşunuyorum

typer bence affetmez

bu video nun cekildigi gun typeR tek bir arama ile kalkmadi corsada..
ve ford st astra opc mini typeR aralarinda bulundugu bir gundu
ve haftalardir suren bir forum yazismalarindan sonra toplandi.
opc forumda typeR gecerim havalarindan sonra..

Buda baska bir video...burada kaldiramadi diyeceksiniz....zaten giden arabayi. ????

http://www.youtube.com/watch?v=IogjgZAnts8&feature=channel_page

video peterden ..moskovada denedik. corsa her turlu aliyor....

Arabin sahibi kabul ediyor.. corsanin daha hizli oldugu. siz etmiyorsunuz..oda ilginc....

Son düzenleme:
FN2 TypeR'i geçebileceği doğru...TypeR da geçebilir,sürücü ile alakalı bir olay.Ancak sonuç olarak corsanın typeR ile gidebileceği ve geçebileceği gerçeği mümkün.EP3 için de aynı şey söylenebilir.S2000 ile giden corsa opc ve RX8e boy koyan opc gördüm..Hepsi pilotaja bakıyor.

Turkiyedee bulursan denersin...:D:D:D
inş olurda denerıs:D

bu arada sonuc normal bence kg hp olaylarının ustune torkda eklenınce bole olur, helal opcye..
fabrıka verılerının 0dan verdıgı sureler cok belırleyıcı olmuor, cunku kalkısta sorunları var, ama onemlı deıl tabı,,i bu arada 200 ustu ctrnın alıcagını dusunuorm gene...

inş olurda denerıs:D

bu arada sonuc normal bence kg hp olaylarının ustune torkda eklenınce bole olur, helal opcye..
fabrıka verılerının 0dan verdıgı sureler cok belırleyıcı olmuor, cunku kalkısta sorunları var, ama onemlı deıl tabı,,i bu arada 200 ustu ctrnın alıcagını dusunuorm gene...

200 üstü CTRnin alması normal olur..2.0 atmosferik araç..corsanın max görebileceği hız 240 zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri