Uçan araba Transitio 2009'da satışa sunulacak....

yok benim tahminim otoyolda giderken canın isterse havalanacan :Distemezse sol şeritten devam:D

güzeldi...düşün erkan adamla drag yapıcaksın baktı kaybediyo adam yarı yolda uçup gidecek bence üretilmesin uçan araba:)

bunu bizim modifiyeciler duymasın yemin ederim şahine doğana 2 kanat takıp uçururlar :D:D

uçan arabayıda yaptılar

ucuz olursa herkez alır havada kazalar başlar artık:D:D

bunu bizim modifiyeciler duymasın yemin ederim şahine doğana 2 kanat takıp uçururlar :D:D
:kop::kop::kop:

vay be millet aya çıkıyor biz halen yaya...

Havada havamızı atarız :D
istanbulun keşmekeş trafiğine şart ama :D havada bile konvoy olur istnbulda =P

yav bu çok eskidendi vardı.. o zamanda seri üretim falanda yapmışlar ama tutmamış. Bununla kaza yapsan airbag falanda kurtarmaz , direkt iptal..

Ayrıca şayet ileride yaygınlaşırsa hayatta bunun opel marka olanını almam.. Neme gerek havadayken benzin pompası bozulsa gittin; vitesi boşa attın diye, durduk yere stop etse gittin; egr arızası verse gittin; hararet yapsa gittin.. en sağlamı toyota:D

yav bu çok eskidendi vardı.. o zamanda seri üretim falanda yapmışlar ama tutmamış. Bununla kaza yapsan airbag falanda kurtarmaz , direkt iptal..

Ayrıca şayet ileride yaygınlaşırsa hayatta bunun opel marka olanını almam.. Neme gerek havadayken benzin pompası bozulsa gittin; vitesi boşa attın diye, durduk yere stop etse gittin; egr arızası verse gittin; hararet yapsa gittin.. en sağlamı toyota:D
:D Tamam pompa filtre filen hepsini anladımda neden
toyata :)

Geri