üçü de aynı test değil mi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgun88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ynt: üçü de aynı test değil mi???

Volvonun testi Amerikan standartlarına göre, onlar daha bi acımasız :) bu tarz videoları izledikçe değil sürücü ve yolcu koltuğu arka koltuktakilere bile emniyet kemeri taktırmadan yola çıkmamak lazım.

DarthWider link' Alıntı:
Volvonun testi Amerikan standartlarına göre, onlar daha bi acımasız :) bu tarz videoları izledikçe değil sürücü ve yolcu koltuğu arka koltuktakilere bile emniyet kemeri taktırmadan yola çıkmamak lazım.

aynen kemer şart  general_Shame_on_you ben bilhassa susturucu almıyorum ve araca binen arkadaşlarımı da emniyet kemerini takmaya mecbur bırakıyorum  greatt

DarthWider link' Alıntı:
Amerika'da bazı eyaletlerde arka koltukta emniyet kemeri zorunlu :)

Devrim link' Alıntı:
Amerika'da bazı eyaletlerde arka koltukta emniyet kemeri zorunlu :)
bizim eyalette de (North Carolina) xenon far yasaktı.mercekli  falan anlamıyorlar arabayı bağlıyorlar :D

bu arada euroncap testleri tamamen saçma testler.5 yıldız almayan yok artık.önemli olan amerikan çarpışma testinden geçmek..

NOT:bu arada videodaki volvo GOOD alıyor.çok nadir görülür good.yani araba süper.dağılıyor görüldüğüne bakmayın sürücü sapasağlam çıkıyor içinde.Tebrikler volvo  special_Yeah special_Yeah

sallierim link' Alıntı:
bizim eyalette de (North Carolina) xenon far yasaktı.mercekli  falan anlamıyorlar arabayı bağlıyorlar :D
nasıl yani orjinal olsa söktürmek zorundasın o zaman çok saçma mesela astranın cosmo paketini satın alamazsın oarada

mmtcopur link' Alıntı:
nasıl yani orjinal olsa söktürmek zorundasın o zaman çok saçma mesela astranın cosmo paketini satın alamazsın oarada
evet abi söktürmek zorundasın.NC (first in flight ) plakalı araçlarda xenon kit bulunmuyor.NC de de xenon satmıyorlar.ama virginia plakalıysan ve arabanda xenon varsa polisler müsade ediyor.ondaki şart da NC ye tatil için gelmen(max 1 weak vacation olarak izin veriyorlar).ordaki araçların fullerinde bile sarı far var xenon pek tercih edilmiyor.

bizim ordaki polis arabaları Dodge ve Camaroydu.400 beygir arabalar.xenonlu bir bmwyi tespit edip arabayı yakalayıp bağladılar.(bmw NC plakaydı).

amerikalılarda pek xenon takıntısı yok.sarı far onlara yetiyor.xenon farın hala amerikalılar için güvensiz oldugunu duydum.ondan pek göz yummuyorlar.

Geri