Ucuz atlattık.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muraltun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muraltun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün akşam 22:30 civarında kurtan çıktık eve dönüyoruz. Yağmurda yağıyor biraz. Yenimahalle köprüsünden Çiftlik kavşağına doğru orta şeritte 80 ile gidiyorum. Birden sol taraftan küüt diye bir ses geldi. Refleks olarak hemen sağa kırdım, firene bastım. Bizi geçen salak 33 M 5152 plakalı fokus hafiften yine sağa kaydı. Ne yaptığını farketti duracak zannettim. Sonra bastı kaçıyor, bende kendime geldim. Sadece ayna öne doğru katlanmış. Çok şükür birşeyimiz de yok, bende bastım arkasından. Çiftlik kavşağında yetiştim, sellektör yapıyorum dursun diye, bu hepten dellendi. Neyse fazla uzatmayayım epyce takip ettim ama adam deli gibi gidiyor, hem benim üstüme üstüme hem başkalarının üstüne kırıyor, eşimde bırak gitsin deyip duruyor, bir yandan yağmur allahından bulsun deyip bıraktım peşini. Ama bu arada etimesgut havaalanına kadar geldik. Oradaki düzlükte açtı arayı bayağı. Herhalde peşini bıraktığımı düşündü ki tam ayaş yolun ayrımından önceki opete girdi. E bizim sinir daha geçmemiş bende peşinden girdim. Salak herif sanki hiçbirşey olmamış gibi davranıyor. Benzin kapağını açıyor. Gittim yanına kokudan zaten belli oldu, zil zurna sarhoş herif. Önce diklendi, sonra aklı başına geldi herhalde özür dilemeye alttan almaya başladı. Benimde sinirim geçti. Bu halde gitme biraz ayıl sonra devam edersin falan dedik, bırakıp çıktık. Sonradan keşke polis çağırsaydım dedim ama iş işten geçti.

Neyse verilmiş sadakamız varmış. Aynaya vurmak yerine daha büyük bir darbeyle kötü bir kazaya kurban olabilirdik.

Allah korusun daha kötüsü olabilirdi ani sağa kırmalar bazen çok tehlikeli şeylere yol açabiliyor.. o adamada diyecek bişey bulamıyorum..

Geçmiş Olsun üzücü Bir Olay Alkollü Nasil Biniyorlar şu Araçlara Inan Anlamiyorum şikayet Etsende Pek Bir şey Olmuyor
Tekrar Geçmiş Olsun :(

Büyük geçmiş olsun.Öyle bir havada takip etmektense 155'i aramak bence daha mantıklı.Beladan uzak durmalı.

allah korumuşda okadar yolu nası takip ettin sende de iyi sinir warmış :)

ben olsam sanırım o benzinliğe gömerdim:mad:

haysiyetsizz....

Büyük geçmiş olsun.Öyle bir havada takip etmektense 155'i aramak bence daha mantıklı.Beladan uzak durmalı.

+1

Çok geçmiş olsun, öyle insanlıktan nasiplenmemişler varki trafikte, çok dikkatli olmak lazım. O durumda kim olsa peşinden kovalar belki sinirden ama bence biraz riskli. En iyisi polise bir an önce haber vermek lazım. Tabii onlar da işlerini ne kadar ciddi yapıyorlar ayrı konu...

Bir yol tartışması yüzünden insan öldüren canilerde var aramızda.

Allah beterinden saklasın...

geçmiş olsun keşke takip etmeseydin her gün duyuyoruz magandaları allah belanı versin deyip geç ( insan kızınca göz bir şey görmüyor ama)

ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun...

Her yer hödük dolu...

İnsan direksiyon başına geçmek istemiyor böyle iki ayaklı hayvanlar yüzünden özür dileseler neyse birde dikleniyorlar tövbe tövbe:mad:

Geri