Merhabalar abilerim ablalarım dun sabah canım cok sıkıldıgından , Isparta Uluborludaki antik kenti gezmek için yola çıktım ilk defa gidiyordum yaklasık 60 km sonra Uluborluya ulastım ve kenti gezdim , Uluborludan çıkarken karnım çok acıkmıstı ve Afyon Sandıklı 40km (tam hatırlamıyorum) tabelasını gordum dedım buraya kadar gelmısken Afyondan Cumhuriyet sucugu yemeden donmek olmaz , sapaktan donerek Sandıklıya ulastım fakat sandıklı nedendır bılmıyorum cok ufak ve cok ıtıcı geldı vede hiç cumhuriyet sucugu yapan biyer gormedım umutsuzca arabaya binerek tam Sandıklıdan çıkıyordum ki Afyon 60km tabelasını gördüm dedim buraya kadar gelmısken Afyonuda bi gezmeden olmaz en azından orda sucuk ekmek bulabilirim Neyse cıktım yola ve Afyona ulastım merkez tabelalarını ızlıyordum ve parke taslarla ortulu duz bir yoldan ılerlıyordum orasıda hiç içime sinmemişti pişman olur gibiydim FAKAT yaklasık 500mt sonra sanırsam tam merkezıne en ıslek yerıne ulastım ve arabayı parkederek biran once dolasmak ıcın cok heycanlandım Afyonun bu kadar güzel bir yer olabilecegini sanmıyordum gercekten cok memnun kaldım ve cok hosuma gitti geldigim yola fazlasıyla degdı ıyıkıde gelmişim , afyum uda bir güzel tavaf ettim gercekten cok güzel bir gundu bir ara kız arkadasımla ''-Keske Afyonu Tercıhlerde Yazsaymısız'' dedık (Sevgi yolu ve cevresındekı yolların ısıklandırması süperdi hayran kaldım , kımbılır bilmedigim gezmedıgım ne guzellıklerı vardır)
Buyrun Resımler ;
Buyrun Resımler ;
Son düzenleme: