Ufak Bir Afyon Gezisi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Resimerin açılması 10 dakika sürdü :D Anca inebildim aşağıya :D

Dostum bende Afyon'da öğretmen olarak görev yapıyorum 4 yıldır...
Ben İzmir'li eşimde Antalya'lı olunca oralara da ilk atama pek almayınca bakanlık, en yakın ortak nokta Afyon diye burayı tercih ettik :) bizde memnunuz, beklentimiz çok büyük değil az çok idare ediyor, sonuçta her istediğini bulabiliyorsun, bowlingdir, göl kenarı pikniktir, alışveriş merkezidir, kar kış kıyamettir her şey mevcut :D Daha bir çok yeri var inşallah bir gün yine gelirsiniz bizde orda oluruz (şu an tatildeyiz sömestir malum :D ) beraber corsalarla çekiliriz ;)

Ben de bi kız arkadaş ediniyim ben de gelim hocam :DDDDDDDDD Ama her şekilde sırıtıcam vectra ile :D

Afyonu bu kadar güzel bulmanıza gercekten cok sasırdım :) benım kuzenlerım orada okudu ve afyonu o kadar çok kotuledılerkı bende yanlarına gıtmıstım ve orda okuyanların %90ı afyonu kotuluyordu :) ben cevresınde ızmır antalya ankara eskısehır ve ulasımyolu olan bir kentın bu kadar az gelısmesı benı sasırtmıstı gerçi kucuk sehırlerden gelenlere gore guzel olabilir ona birşey diyemem

Dostum senin kuzenlerin okuma amacıyla gelmemişler anlaşılan, öğrenci mekanıyla dolu bir şehir, absürd hareketlerde bulunulduğu taktirde kaba kuvvetle karşılık alma durumu çok yaygın, kendi halinde insanlar için çok iyi bir şehir, yemek ve barınma olayı çok uygun, ev kiraları en döküntü ev 400 liradır, en lüks ev 700 liradır öyle de bir durum var :D Yiyecek fiyatları çok çok ucuz, haftanın 4 günü pazar kuruluyor çeşitli semtlerde, söyler misin öğrenci için başka ne gerekir ?

Sandıklıyı teğet geçmişiniz Olcay bi yemek için durulur mu Hüdaverdi Kaplıcaları var meşhur saunasıydı hamamıydı termal havuzuydu falan şu boşbakanda bi ara gidip tatil yapmıştı oraya gireymişiniz iyiymiş git gel 200km Isparta'dan Sandıklı merkezde yemekte dahil :) Afium u bende beğenmiştim tarzı hoşuma gitti oranın kapalı avmlerden sıkıldık artık galiba..

Geri