Ufak bir çizik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adRe j
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ufak bir çizik

adRe J link' Alıntı:
Servisin yakın olması sebebi ile orayı tercih ettim AutoKing için sıra alındığını falan okumuştum daha önceden bu yüzden servis daha cazip gelmişti hem yakınlığı hem işlemin hemen tamamlanması ama gelin görün ki durum önceki ve sonraki olmak üzere gayet ortada ilgi ve alakalarıda araç alıcılarına araç alınana kadar pervaneler sonrasında boş hepsi adam yerine koymayacaklar neredeyse garanti işi bittiken sonra ilk tercihim kendi ustam olacak daha önce sürekli gittiğim paramızla rezil olmaktan başka birşey değil bu yetkili servis işi...
Siz bu haliyle gitseniz de autoking'de hallederler ama bulunduğunuz yerdeki autoking'i biraz araştırın her yerdeki aynı olmuyor.

ben ankaradaki autoking'e kapıdaki çok ufak bir çizik için gittim komple kapıyı boyarız dediler herhalde başlarından savmak için, bende reis otoya gittim usta fırça ile rotuş yaptı çok başarılı oldu çizik falan kalmadı, ancak sizin tampon lokal boya ister gibi duruyo....şaşmaz sanayisinde bu işi yapan yerler var...

Mini onarimi bozmadan yapilabilecek tek seyi yapmis usta. Bundan daha iyi duzeltmek isterseniz orayi lokal boyatcaksiniz pasta cila vs duzelcek bir cizik degil.

Bende öyle düşünüyorum sanayi yolu gibi burdaki autoking i pek onermiyorlar

Geçmiş olsun, ben olsam boyatırdım...

Memnun değilseniz, tinerle çıkarabilirsiniz iyice kurumadan...

geçmiş olsun,bende buna benzer olan çizik için boyattım yalnız tamponu yarım boya yapıyorlar,yani tampon yarısına kadar vernikleniyor ki boya geçişi belli olmasın.

Aynı Sorun Bendede oldum Hergün onu görüp kafaya takıcağıma bende lokal boya yaptırdım yaptırmdan önceki halinide fotoğrafladım satarken gösteririm diye öyle binmeye içim razı gelmedi o yüzden almak istemeyen olursa varsın almasın

evet yarıya kadar boya atacaklarmış lokal olmazmı diye sorduğumda oda olur ama belli olur o kısmın boyandığı dedi bir kaç yere daha sorup sonuca varacağım.

Geri