Ufak bİr kaza... Tavsİyelerİnİze İhtİyacim var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Iltegin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankarada DBY detailing orayi eski haline getirebilir , sormanizda fayda var ;) onun disinda mini onarimla ondan daha buyuklerini yaptirmisligim var sorun olmuyor , fakat tramerde gozukuyor , amaciniz sahtecilik degilse varsin gozuksun tramerde , boyasiz isteyen az yesin sifir alsin...

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pasta yaptır gitsin usta :D

Yorumlarınız için tekrar teşekkürler. Dökülen boya maalesef bizim araçtan, yoksa diğer türlü tinerle vs. halledilirdi sanırım. Kendim sprey boya alıp halletmeye çalışacağım tamponu. İleride de lazım olur belki. Ustalara, esnafa güvenmiyorum. Bir yerini tamir edip öte yerini bozarlar. Bozarsam da ben bozayım diyorum...

Yorumlarınız için tekrar teşekkürler. Dökülen boya maalesef bizim araçtan, yoksa diğer türlü tinerle vs. halledilirdi sanırım. Kendim sprey boya alıp halletmeye çalışacağım tamponu. İleride de lazım olur belki. Ustalara, esnafa güvenmiyorum. Bir yerini tamir edip öte yerini bozarlar. Bozarsam da ben bozayım diyorum...

En güzeli fazla kafa yormaya gerek yok aynı uygulamayı kendi aracıma yaptım mis gibide oldu temiz ve dikkat ettikten sonra sorun olmaz

maskeleme bandıyla bantlayın etrafını. sonra zımpara ile komple zımparalayın.
sprey astarlar var ancak siz plastik tampon astarı almanız lazım. yoksa tanzikli ilk suda dökülmeye başlar boya. astarı attıktan sonra 2000 grit ile ufaktan zımpara yapıp üstüne boya kodunuza göre yapılmış boyayı basın. hafif ıslakken boya verniği yapın belli bile olmaz. he bunların maliyeti ortalama 70 tl civarı çıkar. o yüzden hiç uğraşmayın bir boyacıya yama attırsanız 100 tl bile vermezsiniz. başında durun 1 saat bile sürmez...

maskeleme bandıyla bantlayın etrafını. sonra zımpara ile komple zımparalayın.
sprey astarlar var ancak siz plastik tampon astarı almanız lazım. yoksa tanzikli ilk suda dökülmeye başlar boya. astarı attıktan sonra 2000 grit ile ufaktan zımpara yapıp üstüne boya kodunuza göre yapılmış boyayı basın. hafif ıslakken boya verniği yapın belli bile olmaz. he bunların maliyeti ortalama 70 tl civarı çıkar. o yüzden hiç uğraşmayın bir boyacıya yama attırsanız 100 tl bile vermezsiniz. başında durun 1 saat bile sürmez...

Bencede aynen öyle. Hatta autoking' e yaptırın gitsin. Tampon boyası, değişikliğine bakılmıyor bile.

Geri