Ufak Çaplı bir Piknik (21.04.2007)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GÜNCEL KİŞİ LİSTESİ!!!

1.Nida
2.Dragon

3.NighTFlighT
4.Corsa N
5.ozgsi ( Oğuzhan ) +1 kisi
6.Armada
7.yezocan +1,5
8.tarıkc

9.PHaRUcK +2
10.Speedy Forever
11.Skyeye
12.aga78
13.Serial killa

Aferim faruk iyi çalışıyorsun. Arkadaşlar son uyarım herkes birbirinin telefonunu alsın. Son anda zorluk çekmeyin geç kalanlar olabilir. O yüzden özelden mesajlarınızı yollayın birbirinize...

Aferim faruk iyi çalışıyorsun. Arkadaşlar son uyarım herkes birbirinin telefonunu alsın. Son anda zorluk çekmeyin geç kalanlar olabilir. O yüzden özelden mesajlarınızı yollayın birbirinize...

Herşeyin en güzeLi oLsun abi..YoLu biLmeyen arkadasLara yardımcı oLaLım dimi ;)

Senin gibi mekan değiştirip kafa karıstırmayaLım :rolleyes: :kop: :kop:

bende bilfenin önünde olacam ama mangal getirenler erken gidip yakmaya başlasınlar aç kalmayalım
:)

Arabası olmayıpda Göztepe FİKİRTEPE :) tarafında oturan varsa ben alabilirim....

arkadaslarrrrrrrrrrr
üzgünümmmmmmmm
yarin sabah bursaya gitmeliyim is nedeniyle ve cumartesi aksamindan önce oradan cikabilecegimi maalesef düsünmüyorum ;(
aranizda olmayi cok isterdim,resimlerle yetinmek zorunda kalacagim of ya offf

harita1va7.png

RESİM 1 :BİLFEN KOLEJİNE ULAŞIM 1.köprüden gelecekler için...ayrıca capıtolün önünden devam edilmesi durumundada aynı yol izleneektir...resimde gösterilen üçgen işareti kısıklı karakoludur karakoluda geçtikten sonra sarı nokta ile belirtilen yerde kısıklı otobüs duragıdır bu duragın önünden kırmızı noktalarda belirtildigi gibi dönüyoruz ve ilerliyoruz...
harita2pg7.png

RESİM 2 :yolun devamı yuvarlak içine alınan yer AVIVA SİGORTA genel müdürlük binasıdır kaybolmadıgınızın teyiti için :D noktaların sonundaki büyük nokta bilfen koleji buluşma noktasıdır ve kare içine alınmış yerde meşur bilfen kolejidir...ayrıca ümraniye carrefour a gelecek arkadaşlara direk yardımcı olacagım...2. resimin üzerine tıklayarak büyültebilirsiniz

Son düzenleme:
Hocam güzel bi olay,kutluyorum sizi,Pazar günü önemli bir sınavım var,ALES...bakalım,gelmek istiyorum ama sınavda önemli...hayırlısı olsun....

Ben tekirdağ dan gelmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle ordayım cumartesi günü yanlız piknik yapılacak yerin tam olarak neresi olduğunu söylerseniz iyi olur kaybolmayalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri