Ufak Çaplı bir Piknik (21.04.2007)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeliz ve Levent ikinizide az çok tanıyorum,inanın aranızdaki konuyu çokiyi bilmiyorum ama çözülmeyecek bir sorun sorun olduğunu sanmıyorum.İkinizde gelin güzel güzel konuşalım.Anladığım kadar bir kırgınlık var.İllaki barışın demek beni aşar,haklıyı haksızı belirlemekte haddimiz değil.Gelin konuşalım,bu akşam konuşulması gereken birkaç çok önemli şey daha var.

Yeliz ve Levent ikinizide az çok tanıyorum,inanın aranızdaki konuyu çokiyi bilmiyorum ama çözülmeyecek bir sorun sorun olduğunu sanmıyorum.İkinizde gelin güzel güzel konuşalım.Anladığım kadar bir kırgınlık var.İllaki barışın demek beni aşar,haklıyı haksızı belirlemekte haddimiz değil.Gelin konuşalım,bu akşam konuşulması gereken birkaç çok önemli şey daha var.

Yavuz abi su hale bak konu aktivite konusu biz ne tartisiyoruz burda ayiptir sayfanin canina okuduk... Nefret ediyorum su isten okuyana takip etmeye ayri bi iskence site yonetimine ayri bi iskence olaya bak .... varsa bi derdin yazarsin ozelden ...
.

farketmez kardeşim burda canına okunan güme giden öyle çok konu varki bırak bu sayfanında canına 1 kereliğinide olsa biz okuyalım.Akşam görüşürüz.

Arkadaşlar LAF LAFI AÇIYOR bölümünde SİTEDE DOSTLUK BAĞLARI diye bir konu var,okudunuzmu?

Kişisel Problemlerinizi LÜTFEN kendi aranızda halledin.

Bu başlık altında, PİKNİK ile ALAKASIZ herhangi bir mesaj gelirse şu dakikadan sonra, o kişinin foruma Mesaj Atması Engellenecektir...

Bilginize...

Aktivite ve Piknik ile ilgili sorularınıza buradan TEKRAR devam edebilirsiniz...

GÜNCEL KİŞİ LİSTESİ!!!

1.Nida
2.Dragon
3.NighTFlighT
4.Corsa N
5.ozgsi ( Oğuzhan ) +1 kisi
6.Armada
7.yezocan +1,5
8.tarıkc

9.PHaRUcK +2
10.Speedy Forever
11.Skyeye
12.aga78
13.Serial killa
14.Eray

15.İsmail_budak

opelcalibra_1 (+5) hadi bakalim ... :cool:

5= (kizarkadasim +ben + ve 2 arkadasim + yetisirse ustam)

bulusmusken puruzu de kaldirmakda mantikli olur ...bunun kanaatindeyim ..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri