bende bekliyorum resimleri...
çok güzel manzara fotoları gelcek eminim...
çok güzel manzara fotoları gelcek eminim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt abi ya gelicektim senın yanınada yanında war dıe arkadaslar kalabalık yapmıyım dıe gelmedım...ondan sonra cerenle cıktık ztnÇok güzel bi akşam oldu herkeze teşekkürler, benim morelim 0'ın altındaydı muhabbetlere katılamadım neden; mangal yakacağımız yere vardık, araçları park ettik benim araç sakat yerde duruyodu aşşağı alayım dedim sağ aynam kapalı kalmış arkadaki araçda orda adate çarpmamı beklercesine bekliyomuş geçtiğini gördüm 15 sn fln sonra geri geldim ve ... biraz çizik vardı pasta cila işini görürdü ama gel görki adam kıl çıkınca... neyse
tekrar teşekkürler katılanlara, foto cekdim ama karanlıkta pek fazla belli olmadı cep telefonundan oldugu için yinede eklerim az sora
Çok güzel bi akşam oldu herkeze teşekkürler, benim morelim 0'ın altındaydı muhabbetlere katılamadım neden; mangal yakacağımız yere vardık, araçları park ettik benim araç sakat yerde duruyodu aşşağı alayım dedim sağ aynam kapalı kalmış arkadaki araçda orda adeta çarpmamı beklercesine bekliyomuş geçtiğini gördüm 15 sn fln sonra geri geldim ve ... biraz çizik vardı pasta cila işini görürdü ama gel görki adam kıl çıkınca... neyse
tekrar teşekkürler katılanlara, foto cekdim ama karanlıkta pek fazla belli olmadı cep telefonundan oldugu için yinede eklerim az sora
yok ben son dakika golü atacağımı öğlen söylemiştim kimse ciddiye almamıştıbidahakine ömerlli olsun bayaa gelen oldu ben kimse gelmez tahmin ederken ama sonuç çok iyidi bolu öncesi bi antreman oldu yaliz ablam hayırdır ben bi gol attım sag köşden sendemi attın